Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Jennifer Lopez



Η Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez δέχτηκε πρόταση να ανοίξει το σώου για το Ινδικό Πρωτάθλημα Κρίκετ, όμως οι απαιτήσεις και η συμπεριφορά της δεν άφησαν ευχαριστημένους τους παραγωγούς…


Η Lopez θα έδινε ένα μοναδικό σώου που θα το παρακολουθούσαν τουλάχιστον 60 εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά οι απαιτήσεις της "ξέφυγαν" τόσο πολύ από το budget της παραγωγής, που οι άνθρωποι της Pepsi (επίσημος χορηγός του event) τραβούσαν τα μαλλιά τους με τις παράλογες απαιτήσεις της.

H 43χρονη τραγουδίστρια ζήτησε ιδιωτικό τζετ, τουλάχιστον 20 δωμάτια σε πανάκριβα ξενοδοχεία για την ίδια, τους στυλίστες της, τους χορευτές της και τον προσωπικό της σεφ, ενώ απαίτησε να μην πληρώσει δεκάρα για όσο χρονικό διάστημα θα βρισκόταν στη χώρα.

Τελικά, και αφού η Pepsi θεώρησε αστείες τις απαιτήσεις της, η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει στη θέση της τον ράπερ Pitbull.

Από τη δική της πλευρά, στενός συνεργάτης της Lopez ανέφερε πως η τραγουδίστρια αρνήθηκε την προσφορά επειδή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ηχογράφησης του καινούργιου της δίσκου.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: