Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κάνε την ερωτική σου ζωή να ανθίσει περισσότερο και από τις αμυγδαλιές



Την άνοιξη οι μέλισσες ζουζουνίζουν, τα πουλάκια κελαηδούν και εσύ κάνεις σεξ. Πώς θα ξαναβρείς την όρεξή σου μετά από μία περίοδο χειμερίας νάρκης; Σου έχουμε καλές συμβουλές.


Κουνήσου από τη θέση σου
Έρευνες έχουν δείξει πως όσο περισσότερο είσαι σε φόρμα, τόσο περισσότερο σεξ θα κάνεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα και μελέτες που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών ηλικίας 45 με 55 συνδέεται άμεσα με την άσκηση. Ήρθε λοιπόν αυτή η ώρα που πρέπει να φορέσει τα αθλητικά σου και να πάρεις τους δρόμους.
Κάνε ένα μασάζ
 
Ένα ανακουφιστικό μασάζ όχι μόνο διώχνει το στρες, αλλά αυτή η επαφή κάνει την σεξουαλική ορμόνη οξυτοκίνη να σε πλημμυρίζει. Όσο πιο πολύ οξυτοκίνη απελευθερώνεται τόσο μεγαλύτερη είναι και η η επιθυμία για σεξ που αισθάνεται μία γυναίκα.
Διάβασε κάτι καυτό
Άσε τις εφημερίδες με τα “ευχάριστα” τα νέα και τις ειδήσεις που σου μαυρίζουν την καρδιά και άνοιξε ένα βιβλίο σεξουαλικού περιεχομένου. Η φαντασία σου θα ξυπνήσει και μαζί και η αγριόγατα που κρύβεις μέσα σου. Και αν ντρέπεσαι να θυμάσαι αυτό: στην τελική δεν είναι ανάγκη να βροντοφωνάξεις πως διαβάζεις τις “50 αποχρώσεις του Γκρι”.
Χαλάρωσε δικιά μου
 
Ήξερες πως μερικές συνεδρίες διαλογισμούς μπορούν να σε ενεργοποιήσουν ερωτικά; Ερευνητές του British Columbia του Καναδά και του ιατρικού πανεπιστημίου Hadassah στο Ισραήλ μέτρησαν τις αντιδράσεις 24 γυναικών που είδαν ένα ερωτικό φιλμ και μετά τις ξαναμέτρησαν όταν αυτές είδαν πάλι το ίδιο ερωτικό φιλμ αλλά είχαν προηγηθεί τρία session διαλογισμού. Το “είναι” των γυναικών αναστατώθηκε πολύ περισσότερο μετά το διαλογισμό. “Ο διαλογισμός μπορεί να αλλάξει την όλη εγκεφαλική επεξεργασία και αυτό επιτρέπει στις γυναίκες να ερεθίζονται περισσότερο”, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Μπες στην κουζίνα
Πολύ κουρασμένη για να κάνεις σεξ; Όχι δεν φταίει η δουλειά, ούτε η αλλεργία σου, ίσως όμως φταίει η διατροφή σου. Δύο είναι οι θρεπτικοί παράγονται που μπορεί να οφείλονται για την εξάντληση που νιώθεις: τα χαμηλά επίπεδα φυλλικού οξέος, που αποτελούν τη συνηθέστερη μορφή έλλειψης βιταμίνης Β, και ο πεσμένος σίδηρος, όπου μπορεί να εξαντλεί τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου γεγονός που οδηγεί σε λήθαργο. Η λύση για τα δύο αυτά προβλήματα είναι μία καθημερινή πολυβιταμίνη.
Άνοιξε τη μύτη σου
 
Μην το πάρεις τοις μετρητοίς, μεταφορικά μιλάμε. Μελέτες έχουν δείξει ότι το αγγούρι, η γλυκόριζα και το ταλκ έχουν δείξει ότι αυξάνουν την κολπική ροή αίματος κατά 13%. Η κολοκυθόπιτα (ναι, όπως το διάβασες) και η λεβάντα κατά 11%.
Ίδρωσε τη φανέλα πριν πέσεις στο κρεβάτι
Η βραδινή άσκηση μπορεί να φέρνει υπερένταση, αλλά ποιος είπε ότι αυτή η υπερένταση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σου. Μετά από 35, 40 λεπτά άσκησης τα πάντα στο σώμα σου λειτουργούν σωστά. Το αίμα κυκλοφορεί, το νευρικό σου σύστημα έχει πάρει φωτιά, οπότε δεν βλέπουμε κάτι που θα σε εμποδίσει να κάνει μπουρλότο την κρεβατοκάμαρά σου.
Πήγαινέ το απλά
Δεν χρειάζεσαι 3 ώρες για να κάνεις εξωπραγματικό σεξ. Όσο και να σου κάνει εντύπωση 7 με 13 λεπτά έρωτα (μα τι ρομαντικά που τα λέμε) θεωρείται ιδανική ώρα τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες.
Απλά κάν' το!
 
Την επόμενη φορά που το άλλο σου μισό σε πλησιάσει και θέλει να σε ρίξει στα τέσσερα, στον τοίχο, ανάσκελα, μπρούμυτα, στον καναπέ, στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στον πάγκο, στα κάγκελα του μπαλκονιού, πάνω στη σιδερώστρα, στα χωράφια απλά κάν' το. Σταμάτα να κλαίγεσαι ότι δεν είναι σαν τα πρώτα χρόνια της δεκαετούς σου σχέσης και να περιμένεις ότι και πάλι θα κάνετε τον Βεζούβιο να εκραγεί. Βάλε τα σέξι εσώρουχά σου (αν δεν έχει πήγαινε και αγόρασε) και απόλαυσε το σεξ γυναίκα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: