Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"Great Gatsby": Βία, σεξ, ποτό και ο playboy Leonardo Di Caprio σε ακόμη δύο δόσεις



Η μεταφορά του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Francis Scott Fitzgerald "Ο Υπέροχος Gatsby", που θα ανοίξει το 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στις 15 Μαΐου κυκλοφόρησε δύο νέα tv spots των 30 δευτερολέπτων. Μικρά αλλά θαυματουργά.


Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann που επιστέφει αρκετά χρόνια μετά το "Αustralia" και πάνω από μια δεκαετία από το "Μοulin Rouge" φαίνεται έτοιμος να μας χαρίσει ένα υπερθέαμα, με σπουδαίους πρωταγωνιστές. Μεταξύ αυτών, οι Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Tobey Maguier, Isla Fisher και Jason Clarke.
Για την ώρα, κυκλοφορούν δύο νέα tv spots που δείχνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το κλίμα της ταινίας. Βία, έρωτας, και μια ζωή ποτισμένη στο αλκοόλ και τον πλούτο.
 
Η ταινία εκτυλίσσεται την εποχή της δεκαετίας του '20, μια εποχή που μεσουρανούσε η jazz και δίνει έμφαση στο αμερικανικό όνειρο, τις δεύτερες ευκαιρίες αλλά και την πολυτελή ζωή των κατοίκων του Long Island. Ο επίδοξος συγγραφέας Nick Carraway μετακομίζει στο Long Island της δεκαετίας του '20, όπου θα γνωρίσει τον μυστηριώδη Jay Gatsby με το αινιγματικό παρελθόν. Ο Μεγάλος Γκάτσμπι θα του διηγηθεί πώς έγινε πλούσιος, ενώ θα ερωτευτεί και την δεύτερη ξαδέρφη του Carraway.
 
Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Μαΐου. Μέχρι τότε, ρίξε μια ματιά και στο trailer.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: