Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

"Ο Βοσκόπουλος τρελάθηκε με την Λάσκαρη"


 Ο Βοσκόπουλος τρελάθηκε με την Λάσκαρη

Ο έρωτας του Τόλη Βοσκόπουλου με την Ζωή Λάσκαρη ήταν από τους μεγαλύτερους που γνώρισε η showbiz της, απασχολώντας τα Μέσα της εποχής εκείνης.


Τρία ολόκληρα χρόνια κράτησε η σχέση τους ενώ μετά την Λάσκαρη στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε μία άλλη μεγάλη και δυναμική κυρία, η Μαρινέλλα. Και η σχέση τους αυτή ήταν εξίσου δυνατή και μεγάλη και αποκαλύψεις για τους παραπάνω έρωτες του Βοσκόπουλου γίνονται στο ημερολόγιο της αδελφής του.
 Ο Βοσκόπουλος τρελάθηκε με την Λάσκαρη
Στέλλα Στρατηγού, Ζωή Λάσκαρη, Μαρινέλλα, Τζούλια Παπαδημητρίου, Άντζελα Γκερέκου είναι οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του Τόλη και η αδελφή του, Παναγιώτα μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου της κάνει αποκαλύψεις – «φωτιά». Ο γιος της και ανιψιός του Βοσκόπουλου, Τόλης Παστός εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως πρόκειται για γεγονότα που βίωσε η μητέρα του μαζί με τον αδερφό της.
Η ταινία «Μαριχουάνα Στοπ» έγινε η αφορμή για την γνωριμία του Βοσκόπουλου με τη Λάσκαρη. «Τρελάθηκε ο άνθρωπος! Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή! Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της», γράφει η αδερφή του και αποκαλύπτει ότι εκείνος μεταμφίεζε την αγαπημένη του σε... γριά για να φύγουν μαζί!
Ο χωρισμός τους κόστισε στον τραγουδιστή και τις πληγές του ήρθε να επουλώσει η σχέση του με την Μαρινέλλα. «”Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται'' . Άλλο τραγικό μεγάλο λάθος. Άλλη μια απογείωση προς τα σύννεφα, απογείωση προς τα ουράνια και τα άστρα. Υπομονή στην υπομονή, άνοιξε την πόρτα μια μέρα, έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Από τη Λάσκαρη που έφυγε, πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα. Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε», γράφει χαρακτηριστικά στο ημερολόγιο.
Έντονος με πολλούς καυγάδες και ζήλιες ήταν ο γάμος του με την Τζούλια Παπαδημητρίου και όπως γράφει η αδελφή του «Δεν τον αγάπησε ποτέ».....




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: