Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

5 tips μόδας για να δείχνετε νεότερη



Εκτός από τις κρέμες και το σωστό μακιγιάζ, οι σωστές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε έως και 10 χρόνια νεότερη!


1. Διάλεξε καθαρές γραμμές

Καθώς μεγαλώνουμε οι γραμμές του σώματος γίνονται όλο και πιο «απαλές». Προσπαθήστε να αποφύγετε τα υπερβολικά φαρδιά και άμορφα ρούχα και προτιμήστε να φορέσετε ρούχα με καθαρές γραμμές που θα αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας.

2. «Ναι» στα λαμπερά κοσμήματα

Ενισχύστε το look σας με λαμπερά κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο πρόσωπό σας. Αγαπάμε τα κολιέ που είναι κοντά στο λαιμό αυτήν τη σεζόν.

3. Φωτίστε την γκαρνταρόμπα σας

Το μαύρο χρώμα μπορεί να είναι ασφαλές αλλά δεν σας προσφέρει καθόλου λάμψη. Τα φωτεινά χρώματα είναι πολύ της μόδας γι αυτό τώρα είναι η καλύτερη ώρα να δοκιμάσετε κάτι καινούριο.


4. Στηρίξτε σωστά το στήθος σας

Η χαλάρωση είναι το κυριότερο πρόβλημα του στήθους με την πάροδο των ετών. Κάντε μια σωστή μέτρηση στο στήθος σας και επιλέξτε το κατάλληλο νούμερο για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

5. Προτιμήστε ζεστούς τόνους στα μαλλιά σας

Με τα χρόνια το δέρμα χάνει το ζεστό του χρώμα και οι ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά σας επιδεινώνουν την κατάσταση. Γι αυτό προτιμήστε βαφές ή ανταύγειες σε θερμές αποχρώσεις κι αν είστε πιο τολμηρή μπορείτε να επιλέξετε μια κόκκινη βαφή!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: