O βασιλιάς του chillwave πέθανε. Ζήτω ο βασιλιάς!
Στην Αθήνα θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου του LP με τίτλο “Anything in Return” στην Carpark Records
Ο 25χρονος Chaz Bundick ή αλλιώς Toro Y Moi θεωρείται ο πρωτοστάτης της λεγόμενης “chillwave” σκηνής όπως ο ίδιος την όρισε με το πρώτο του LP το 2010 με τίτλο “Causers of This”. Μαζί με τον WashedOut και τον Neon Indian, με τους οποίους άλλωστε συνεργάστηκε, δημιούργησαν ένα μουσικό ιδίωμα που ξέφυγε πολύ γρήγορα από το underground και βρέθηκε να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή τουmainstream μέχρι και σήμερα. Πολυπράγμων και μουσικά ανήσυχος, ο Toro Y Moi δεν έμεινε στη συγκεκριμένη ταμπέλα αλλά εξέλιξε τη μουσική του σε μουσικά μονοπάτια τα οποία φλέρταραν με την ίδια ευκολία με το R’n’B, το folk ή ακόμα και το French house.
Οι συνεργασίες του ποικίλες και ιδιαίτερες είτε με τους Tegan & Sara, The Longcut και Cut Copy είτε με τον Tyler, The Creator είτε ακόμα ως “Les Sins” με αποκλειστικό προσανατολισμό στη χορευτική σκηνή.
Στην Αθήνα θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου του LP με τίτλο “Anything in Return” στην Carpark Records. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το opening act που θα τον πλαισιώσει στη σκηνή του Bios.
Δισκογραφία
2010 | Causers Of This
2011 | Underneath The Pine
2013 | Anything In Return
Χώρος | Bios, Πειραιώς 84
Ημερομηνία | Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013
Ώρα Προσέλευσης | 22:00
Τιμή Εισιτηρίου
18 Ευρώ Προπώληση | 20 Ευρώ Ταμείο
Προπώληση Εισιτηρίων
Προπώληση εισιτηρίων στο www.bios.gr και στο BIOS/ Πειραιώς 84 καθημερινά 11:00-18:00 | Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
Πληροφορίες Πρόσβασης
Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Θησείο
Μετρό: στάση Κεραμεικός




0 σχόλια: