Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η Βανδή τώρα και... μοδίστρα!


Η Βανδή τώρα και...  μοδίστρα!

Έχεις παρατηρήσει ποια είναι η νέα μόδα στην εγχώρια showbiz; Οι celebrities μας το παίρνουν αλλιώς και είτε πιάνουν πένα είτε βελόνα και κλωστή.


Που σημαίνει ότι την βλέπουν συγγραφείς και μοδίστρες. Ε με το μπαρδόν, ... σχεδιαστές μόδας ήθελα να πω. Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ράνια Θρασκιά, Αγγελική Νικολούλη ανήκουν στην ομάδα των συγγραφέων, ενώ Ζέτα Μακρυπούλια, Νίνα Λοτσάρη, Φαίη Σκορδά σχεδιάζουν ρούχα.
Στους τελευταίους θα προστεθεί οσονούπω και η Δέσποινα Βανδή, παρακαλώ. Η αοιδός, που ανήκει στις πιο καλοντυμένες της νύχτας αποφάσισε να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή της βάζοντας την υπογραφή της σε μια νέα συλλογή ρούχων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello, η αοιδός έχει ήδη επιλέξει το team με το οποίο θα συνεργαστεί και το αποτέλεσμα της συλλογής που θα σχεδιάσει θα αποτυπώνει το στυλ και την έμπνευσή της.
Η συλλογή αυτή θα αποτελείται από αέρινα φορέματα, ολόσωμες φόρμες και πιο ροκ κομμάτια, φτιαγμένα από υφάσματα που έχει διαλέξει η ίδια. Μάλιστα, η συλλογή, όπως διαβάζουμε, θα διατίθεται σε γνωστό κατάστημα από τις 12 Νοεμβρίου, τα ρούχα θα ράβονται σε ελληνικό εργοστάσιο και θα διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές. Ήδη η Βανδή αυτές τις μέρες βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.
Άντε και να βάλει τα γυαλιά στην.... Βικτώρια Μπέκαμ. Τσάμπα, την αποκαλούσαν «Ελληνίδα Posh»;



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: