Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο Ryan Reynolds είναι ο νέος Highlander


Στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας Highlander. Για τα ριμέικ, όμως της καλτ σειράς φαντασίας που μας έρχονται από τη δεκαετία του ’80 δεν υπάρχει κανένας περιορισμός: μπορεί να γυριστούν όσα αντέχουν στη μάχη του box office.


O Ryan Reynolds, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, θα πρωταγωνιστήσει ως Κόνορ Μακ Λέοντ, στο ριμέικ της γνωστής σειράς που θα σκηνοθετήσει ο Juan Carlos Fresnadillo. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκεται και πάλι ο σκωτσέζος μαχητής που πρέπει να νικήσει τους υπόλοιπους αθάνατους, αποκεφαλίζοντάς τους, ώστε να μείνει μόνο ένας στον κόσμο. Στο αντίστοιχο φιλμ του Russell Mulcahy το 1986, ήταν χαρακτηριστικές οι σκηνές δράσης, ενώ στο καστ, σε κεντρικούς ρόλους συμμετείχαν ο γαλλοαμερικανός Christopher Lambert και ο Sean Connery.
Οι Highlander αγαπήθηκαν από το κοινό και η ιστορία τους τροφοδότησε τέσσερα ακόμη σίκουελ, δύο τηλεοπτικές σειρές και αμέτρητα κόμικ. Η φράση «στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας» έχει περάσει πλέον στο λεξιλόγιο μας.
Στις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές εμφανίσεις του Reynolds συγκαταλέγεται η περιπέτεια φαντασίας Green Lantern που βασιζόταν στο γνωστό κόμικ. Ο γνωστός ηθοποιός έχει μια ακόμη ευκαιρία να «διορθώσει» τις μέτριες εισπράξεις της προηγούμενης ταινίας του, συμμετέχοντας σε μια παραγωγή που έχει τα εχέγγυα να γίνει εμπορική επιτυχία.
Από τη δεκαετία του '80 με αγάπη...
Το ριμέικ για τους Highlander σχετίζεται άμεσα με τη στροφή των μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ στις δεκαετίες του ’80 και ’90. Παλαιότερες ταινίες «ξεσκονίζονται» με μια νέα σκηνοθετική ματιά, προκειμένου να αποτελέσουν τη βάση για τα νέα blockbuster. Σε πρώτη ζήτηση βρίσκονται τα φιλμ του Paul Verhoeven, «Τotal recall» και «Robocop». Ο Len Wiseman σκοπεύει να γυρίσει το ριμέικ του «Total recall» με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell. Το πρότυπό του αποτελεί το αρχικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας στο οποίο είχαν λάμψει οι Sharon Stone και Arnold Schwarzenegger. Τον «Robocop» έχει αναλάβει να επαναφέρει ο José Padilha, με τον Joel Kinnaman να δοκιμάζει και πάλι την αστραφτερή, ατσάλινη πανοπλία του ήρωα…






ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: