Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Tο καθοριστικό ραντεβού της Ελένης! Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν


Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν σκοπεύει να ξεκινήσεις τις διακοπές της πριν κλείσει τις περισσότερες εκκρεμότητες για τους συνεργάτες της, νέους και παλιούς...!

Μπορεί να απουσιάζει εδώ και μία εβδομάδα από την τηλεόραση, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη! Ούτε καν τις επαναλήψεις και τα BEST OF της εκπομπής της, όποτε αναφέραμε και την Δευτέρα και την Τρίτη! Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά ανοικτά...μέτωπα, αφού η παρουσιάστρια θέλει να είναι έτοιμη η ομάδα που θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθεάσης από τις αρχές του Οκτώβρη.

Αυτό, φυσικά προϋποθέτει, η Ελένη να έχει επιλέξει την ομάδα που θα είναι μπροστά και πίσω τις κάμερες και θα ετοιμάζει την κάθε εκπομπή. Υπάρχουν ήδη πληροφορίες ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πάνελ της, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Κατερίνα Ζαρίφη είναι...προ των πυλών, ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί πρώτα από την θέληση της Ελένης και του καναλιού να την ικανοποιήσουν (και) οικονομικά. Άλλωστε, αυτό είναι και το μεγάλο "αγκάθι", μιας και η "Ελένη" θα υποστεί μια μικρή μείωση στο μπάτζετ και θα πρέπει από κάπου να βρεθούν τα χρήματα που θα ζητήσει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Πάντως, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε σε...τρελά ποσά. Αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Όπως και να'χει πάντως, η Ελένη Μενεγάκη αύριο θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ALPHA, προκειμένου να συναντηθεί με την παραγωγή και τους στενούς της συνεργάτες, προκειμένου να γίνει μια πρώτη επαφή και συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Θα γίνουν προτάσεις και αντιπροτάσεις έως ότου καταλήξει στη σύνθεση του νέου πάνελ, αν και ως δεδομένοι θα πρέπει να θεωρούνται -όπως πάντα- ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και το...πολυεργαλείο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ικανοποιημένη, πάντως, ήταν η Ελένη Μενεγάκη από όλους τους συνεργάτες της, χωρίς να υπάρχει εισήγηση για...μεγάλες αλλαγές, αλλά κυρίως θα αναζητήσει νέες ιδέες και στήλες, όπως έγινε πέρυσι με την περίπτωση της τεχνολογίας και του Άλεξ Κάβδα.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: