Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ποτέ πια λιπαρά μαλλιά!



Ο hair stylist Σπύρος Σαμοΐλης (o γνωστός "Άγιος Σπυρίδωνας" του Mary-Land blog) προτείνει συμβουλές και προϊόντα για να αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα στα μαλλιά, απολαμβάνοντάς τα λαμπερά και ανάλαφρα για περισσότερο.


Εμείς εδώ στο MissBloom.gr του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Αλλά κι εσείς δεν πρέπει να πηγαίνετε πίσω, αφού τον γνωρίσατε ως θαυματουργό "Άγιο Σπυρίδωνα" μέσα από τα posts της Mαίρης Συνατσάκη στο blog της Mary-Land. Η Μαίρη δεν είναι η μόνη επώνυμη που επιμελείται ο hair stylist Σπύρος Σαμοΐλης. Αν και πολύ νέος, με την πλούσια εμπειρία του, είναι ο ιδανικός για να μας πει χρήσιμα πράγματα γύρω από τη λιπαρότητα των μαλλιών, ένα ζήτημα που, όσες το έχουν, ξέρουν ότι δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.




"Κάνοντας την δουλειά του κομμωτή εδώ και τέσσερα χρόνια αισίως, ακούω συνέχεια τους προβληματισμούς των γυναικών για τα μαλλιά τους.  Το πιο σύνηθες παράπονο λοιπόν που ακούω από πελάτισσές μου είναι το: «Γιατί λαδώνουν τα μαλλιά μου;» ή το «Δεν μπορώ να κρατήσω χτένισμα πάνω από μια μέρα γιατί λαδώνουν...»" μας λέει ο Σπύρος. 

"H υπερβολική παραγωγή σμήγματος ευθύνεται για τη λιπαρότητα που εμφανίζεται στα μαλλιά και η οποία ενδέχεται όχι μόνο να στερεί τη λάμψη, τον όγκο και τη διάρκεια στο χτένισμα αλλά με τον καιρό να προκαλέσει ακόμα και τριχόπτωση. Αιτίες για την εντατική λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος είναι η 
κληρονομικότητα, οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, η υπερβολική ζέστη, οι ορμονικές αλλαγές αλλά και το άγχος. Η λιπαρότητα παρατηρείται συνήθως στα λεπτά μαλλιά άσχετα απο την ποσότητα και τον τύπο τους (ίσια, σπαστά,  σγουρά). Μια συνηθισμένη περίπτωση λιπαρότητας που θα λάβω αρχικά υπόψη μου θα είναι ένα μαλλί άβαφο όπου εκεί εμφανίζεται πιο έντονα από ό,τι σε ένα βαμμένο κεφάλι. " συνεχίζει.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: