Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

2012 MTV Movie Awards! Οι hot stars που θα απονείμουν βραβεία!

2012 MTV Movie Awards! Οι hot stars που θα απονείμουν βραβεία!

ΟΙ ΠΙΟ HOT STARS ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ EMMA STONE, ANDREW GARFIELD,
KRISTEN STEWART, CHRIS HEMSWORTH, CHARLIZE THERON, MICHAEL FASSBENDER, MILA KUNIS & MARK WAHLBERG

ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΠΚΟΡΝ ΣΤΑ 2012 MTV MOVIE AWARDS


Η ψηφοφορία για τους νικητές στις 12 αγαπημένες και ολοκαίνουργιες κατηγορίες παραμένει ανοιχτή έως το Σάββατο 2 Ιουνίου στο movieawards.mtv.com
Η 21η Απονομή των MTV Movie Awards θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου
στις 21.00 στο Gibson Amphitheatre της Universal City, της California και
θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 21.00 μόνο στο MTV!

Το MTV ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο line up των παρουσιαστών που θα απονείμουν βραβεία στα 2012 MTV Movie Awards, στο οποίο περιλαμβάνονται οι Emma Stone, Andrew Garfield, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Michael Fassbender, Mila Kunis και Mark Wahlberg. Τα κινηματογραφικά αστέρια θα καταλάβουν την σκηνή του πιο ανατρεπτικού τηλεοπτικού show απονομής βραβείων για να παρουσιάσουν και να απονείμουν το χρυσό ποπκορν σε 12 ολοκαίνουργιες και αγαπημένες κατηγορίες. Τα 2012 MTV Movie Awards θα διεξαχθούν ζωντανά την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 21.00 από το Gibson Amphitheatre της Universal City, της California.
Τα 2012 MTV Movie Awards θα φέρουν στο προσκήνιο τις πιο διαφορετικές υποψηφιότητες στην ιστορία του show. Με μια μεγάλη ποικιλία ταινιών με σημαντική απήχηση στο κοινό του MTV, φέτος οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά και ταινίες που έχουν δεχθεί αυστηρή κριτική, όπως οι ταινίες Drive, Like Crazy, The Descendants, The Girl with the Dragon Tattoo και My Week with Marilyn. Η φετινή εκπομπή θα είναι ένα θεατρικό throwdown ανάμεσα στις δύο βασίλισσες της κωμωδίας, Kristen Wiig και Melissa McCarthy και στο αστέρι της περιπέτειας Jennifer Lawrence, καθώς έχουν τέσσερις υποψηφιότητες η καθεμία-οι περισσότερες υποψηφιότητες για γυναίκες ηθοποιούς. Emma Watson και Rooney Mara βρίσκονται λίγο πιο πίσω, με τρεις υποψηφιότητες η καθεμία και βρίσκονται αντιμέτωπες σε κατηγορίες όπως Best Female Performance. Ο ανταγωνισμός αγγίζει το κόκκινο και για τους άνδρες, με τους κορυφαίους Channing Tatum, Jonah Hill και Josh Hutcherson να είναι υποψήφιοι σε τέσσερις κατηγορίες και να έρχονται αντιμέτωποι σε κατηγορίες όπως οι Best Male Performance, Best Kiss και Best Fight.
Οι fans του MTV έχουν την «Δύναμη του Ποπκορν» στα χέρια τους, καθώς η ψηφοφορία είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο μέσα από την ιστοσελίδα MovieAwards.MTV.com μέχρι το Σάββατο 2 Ιουνίου. Όπως πάντα, η ψηφοφορία για το Movie of the Year θα παραμείνει ανοιχτή κατά τη διάρκεια του live show, την Κυριακή 3 Ιουνίου.
Στο κόκκινο χαλί επιστρέφει η Βρετανίδα παρουσιάστρια και ειδική σε θέματα μόδας, Louise Roe, ως διεθνής guest ανταποκριτής του MTV για τα 2012 MTV Movie Awards, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Roe θα σχολιάζει όλους τους πρωτοκλασάτους διάσημους στο κόκκινο χαλί ως μέρος του special edition MTV At The Movies φέρνοντας το κοινό που βρίσκεται εκτός Η.Π.Α. ακόμη πιο κοντά στους πιο hot stars στο πλαίσιο της παγκόσμιας κάλυψης του MTV για τα 2012 MTV Movie Awards. Πρόσφατα η Roe διετέλεσε εκφωνήτρια του ABC στο 2012 Oscars Red Carpet Show. Ακόμη, κάλυψε για το κανάλι E! τον Βασιλικό Γάμο 2011, αλλά και το κόκκινο χαλί των 2011 MTV EMA, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Αυτό το φθινόπωρο η Roe θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς δυναμικής reality σειράς, Plain Jane, που θα προβληθεί σύντομα μέσα από τα διεθνή κανάλια του MTV.
Το indie-pop γκρουπ, fun., που βρίσκεται στην κορυφή των charts, αποτελεί, όπως ανακοινώθηκε, την πρώτη επίσημη μουσική εμφάνιση των 2012 MTV Movie Awards. Το ντεμπούτο single των fun., We Are Young (feat. Janelle Monáe), από το τελευταίο τους άλμπουμ, Some Night, αποτελεί ανεπίσημο «ύμνο» του κοινού του MTV και βρίσκεται στη νούμερο #1 του Billboard Hot 100 chart, για έξι συνεχόμενες εβδομάδες.
Τα 2012 MTV Movie Awards, γνωστά ως τα πιο εξωφρενικά και ξεχωριστά τηλεοπτικά show βραβείων θα δώσουν την διαφορετικότητά τους και την καυστική τους ματιά. Συνδυάζοντας τον μουσικό πυρήνα του MTV με το θαύμα, την έκπληξη της κωμωδίας, το δράμα, την περιπέτεια και το μυστήριο που υπάρχουν στην κινηματογραφική εμπειρία, τα βραβεία θα προσφέρουν περισσότερο γέλιο, εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές από τους μεγαλύτερους stars του Hollywood που θα βρίσκονται εκεί για να τιμηθούν ως οι αγαπημένοι των fans για την περασμένη χρονιά.
Τα 2012 MTV Movie Awards θα προβληθούν μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο του MTV σε πάνω από 60 κανάλια, καλύπτοντας περισσότερα από 600 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, καθώς και μέσω συνδρομητικής. Ακόμη, το πρόγραμμα και το περιεχόμενο θα καλύψει όλη τη διαδραστική κοινότητα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του MTV, που απαριθμεί πάνω από 200 ψηφιακά σε όλο τον κόσμο.
Ο Jesse Ignjatovic της Den of Thieves είναι ο Executive Producer για τα 2012 MTV Movie Awards. Ο Garrett English είναι ο Executive Producer και Executive In Charge για το MTV. Η Amy Doyle, η Executive in Charge of Music & Celebrity Talent. Η Joanna Bomberg, Executive in Charge of Music Talent. Η Wendy Plaut είναι η Co-Executive Producer και Executive in Charge of Celebrity Talent. Ο Lee Lodge είναι co-Executive Producer.
Επίσημοι χορηγοί των 2012 MTV Movie Awards είναι οι Bing, Chevrolet®, Sprint®, State Farm® και Taco Bell®. International partners η Sony Pictures με το The Amazing Spider-man.
ΤΑ 2012 MTV MOVIE AWARDS ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: