Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ν. Ράλλη: "Μιλάμε συνέχεια για Μελέτη, Μενεγάκη, χωρίς να είναι καμία τους πρώτη"



Η παρουσιάστρια μίλησε στο site του Νίκου Ευταξία, alltrends.gr, για τη μάχη της τηλεθέασης, το "Made in Star", αλλά ακόμη και για το "Κωνσταντίνου κι Ελένης".

Ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια παραμένει εργαζόμενη του Star Channel και ότι πληρώνεται κανονικά, η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στο alltrends.gr, αρχικά για το concept και το "κόψιμο" της εκπομπής της.
"Δυστυχώς έπεσα όντως σε μια πάρα πολύ άσχημη περίοδο και το κανάλι δεν μπορούσε να ασχοληθεί μόνο με ένα πρόσωπο και με ένα concept, είχε άλλες έγνοιες και είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν δουλεύουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες και πρέπει να γίνουν περικοπές και απολύσεις λόγω αυτών των συγκυριών".
Η παρουσιάστρια αρνήθηκε πεισματικά στη συνέντευξη ότι υπήρξε ιδιαίτερη προώθηση προς το πρόσωπό της, ενώ μίλησε και για την υπερπροσπάθεια που έκανε η ομάδα της εκπομπής.


Στην ερώτηση αν νιώθει θυμό για την Ελεονώρα Μελέτη, η Νικολέττα δήλωσε: "Δεν το βλέπω ότι μου πήρε την θέση. Αν δεν ήταν η Ελεονώρα θα ήταν κάποια άλλη. H Ελεονώρα είναι μια κοπέλα που έκανε καλά αυτό που έκανε το πρωί, και τώρα τις δίνεται η ευκαιρία να το κάνει και μεσημέρι".
Όσον αφορά τη μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη; "Νομίζεις ότι την Ελένη Μενεγάκη περίμενε ο κόσμος να τη δει φέτος στην μεσημεριανή ζώνη; Η Ελένη υπάρχει 18-20 χρόνια στη τηλεόραση. Σαν όνομα πάντα υπήρχε. Και να μην την έβλεπες στο πρωινό της, λες "κάτσε να δω κι εγώ ρε παιδιά την Μενεγάκη. Την Ελένη την βάζεις και στο mute, βλέπεις μια ωραία γυναίκα με ωραίο studio, βγάζει μια πολύ όμορφη εικόνα”.
Κλείνοντας, η Νικολέττα επιχείρησε μια όχι και τόσο άστοχη ανάλυση σχετικά με το περιεχόμενο της τηλεόρασης και τα αντίστοιχα νούμερα τηλεθέασης.
 
"Θέλω να σου πω κάτι άλλο, που δεν το ξέρει μάλλον ο κόσμος γιατί ο κόσμος φυσικά δεν ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης. Το πρόβλημα των live shows δεν είναι ούτε η Ελένη Μενεγάκη, ούτε η Ελεονώρα Μελέτη. Πρώτα, πέντε θέσεις μπροστά, είναι οι σειρές οι επαναληπτικές που έχουν γυριστεί πριν είκοσι χρόνια, μετά είναι τα δελτία ειδήσεων και μετά είναι οι ζωντανές εκπομπές. Αν ο κόσμος προτιμάει να δει Κωνσταντίνου και Ελένης από το να δει Μελέτη, αλλού είναι το πρόβλημα και αλλού πρέπει να το κοιτάξει το κανάλι"...
Αν προσπαθήσεις πολύ, μπορεί αυτό το τελευταίο να το ακούσεις και σαν σπόντα.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: