Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

5 trick για να αποκτήσεις ενέργεια στο λεπτό!



Δευτέρα πρωί, νυστάζεις και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς θα βρεθείς στο κρεβάτι σου; Ενεργοποίησε τον οργανισμό σου χωρίς να πιεις ούτε μια γουλιά καφέ, με απλά κι έξυπνα tricks.

1. Μύρισε καφές

Δεν χρειάζεσαι έναν διπλό εσπρέσο για να πάρεις ενέργεια, αρκεί να τον μυρίσεις. Όταν μυρίζεις καφέ το σώμα σου υποθέτει ότι θα ακολουθήσει και μια δόση καφεΐνης οπότε η μυρωδιά και μόνο σε ξυπνάει.

2. Γίνε dj

Μια νέα έρευνα έδειξε ότι η μουσική μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα ενέργειας στα ύψη, χωρίς όμως αυτό να ισχύει για όλους τους ήχους. Όσο πιο πολύ σου αρέσει ένα τραγούδι, τόσο περισσότερο αυξάνεται η ενέργεια σου. Δεν έχεις λοιπόν παρά να φτιάξεις ένα super playlist με δυνατούς αλλά αγαπημένους ήχους.

3. Δες τα όλα κόκκινα

Σύμφωνα με Αμερικανούς ψυχολόγους, όταν βλέπεις κόκκινο χρώμα αυξάνεται η ενέργεια και η απόδοσή σου. Βάλε λοιπόν το κόκκινο στη ζωή σου, ξεκινώντας από ένα βερνίκι νυχιών για να σε ξυπνάει την ώρα που έχεις ξεμείνει στο γραφείο να γράφεις ως αργά.

4. Πιες τσάι

Εναντιώσου στο νυσταγμένο σου εαυτό, πίνοντας μια κούπα τσάι με γεύση και άρωμα μέντας χωρίς καφεΐνη ή ζεστό νερό με μια φέτα λεμόνι.

5. Νιώσε την πίεση

Με το δεξί σου χέρι μέτρα τρία δάχτυλα οριζόντια στον αριστερό σου καρπό και θα βρεις το σημείο “περικάρδιο 6”. Η βελονίστρια Kate Wistanley υποστηρίζει ότι στην Κινέζικη ιατρική, το συγκεκριμένο σημείο προστατεύει και διεγείρει την καρδιά και με την πίεση που θα ασκήσεις θα σε τονώσει και θα σε χαλαρώσει. Διπλό το όφελος.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: