Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στικούδη, Πετρέλης, Ελευθερίου στο "DanSing for you"


Κατερίνα Στικούδη

Τρεις λαμπεροί Έλληνες guest καλλιτέχνες, η Eλευθερία Ελευθερίου η Κατερίνα Στικούδη, ο Θάνος Πετρέλης και... τριάντα δύο celebrities ένωσαν τις δυνάμεις τους για το κυπριακό talent show «DanSing for You special»,στο Μόντε Καπούτο της Λεμεσού.
H Eλευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε το promo tour της Eurovision με την εμφάνιση της στο κυπριακό talent show , DanSing for you.

Στο ίδιο show ήταν guesr strar και η Κατερίνα Στικούδη που εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, αλλά και ο Θάνος Πετρέλης που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κυπριακού κοινού. Με οικοδέσποινα την εντυπωσιακή Χριστιάνα Αριστοτέλους, το Κυπριακό DanSing for You υποδέχτηκε τους διαγωνιζόμενούς του ξανά επί σκηνής, σε ένα μεγάλο πάρτι που στήθηκε επί σκηνής του Μόντε Καπούτο.

Σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, τα ζευγάρια αποχαιρέτησαν τη σκηνή του DanSing με πολύ χορό, τραγούδι και κέφι. Απώτερος σκοπός του special show ήταν να δοθεί το ποσό των €34.131.84 που μαζεύτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού, για τη στήριξη της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ελευθερία Ελευθερίου

Θάνος Πετρέλης

Εύ Δρούτσα, Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στικούδη, Πετρέλης, Ελευθερίου στο

Κατερίνα Στικούδη


 Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: