Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κάποιος να τον φιλάει


Κάποιος να τον φιλάει
Με πόσους τρόπους μπορείτε να τον φιλήσετε;

Ο έρωτας δεν έδειξε καμία επιείκεια μαζί σας αυτή τη χρονιά. Δε σας έστειλε κανένα προειδοποιητικό βελάκι, δε σας ρώτησε αν θέλετε, παρά μόνο ήρθε και σας χτύπησε κατακούτελα με όλη του τη μανία. «Δε μπορώ τον θέλω, δε με θέλει, αλλά τον θέλω τον θέλω τόσο πολύ που δε μπορώ», μονολογούσατε κλαψουρίζοντας στις φίλες σας και τώρα που τον έχετε χαμογελάτε σα να βρίσκεστε σε μόνιμη Νιρβάνα και αντιμετωπίζετε με το ίδιο υπερμεγέθες χαμόγελο κάθε τι που σας συμβαίνει είτε καλό, είτε κακό. Πήρατε αύξηση χαμόγελο, παραιτήθηκε ο Γιάννης, χαμόγελο, πεινάει η Missy, χαμόγελο και πάει λέγοντας. Αφού τα καταφέρατε να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα με τόση αισιοδοξία, εμείς σας προτείνουμε και τέσσερις τρόπους να τον φιλήσετε, έτσι για να υπάρχει ποικιλία και να μη βαριέστε.

Το φιλί «Ξαπλώπουλος»
Κοιμάστε, ταξιδεύετε με προορισμό κάποια χώρα εννέα ώρες μακριά ή βλέπετε dvd στον αναπαυτικό καναπέ σας. Το φιλί αυτό είναι ετοιμοπόλεμο και δε διστάζει να κάνει αισθητή την παρουσία του ακόμα και στον ύπνο σας. Εσείς δεν έχετε παρά να σουφρώσετε τη μουρίτσα σας και να περιμένετε σε θέση ετοιμότητας, κάποια στιγμή ο λεγάμενος θα τσιμπήσει και θα σας αποζημιώσει.

Το φιλί «Twilight»
Αυτό το φιλί εμπεριέχει και λίγο κακία, λίγο πάθος και πολύ μυτερά δόντια. Είναι εκείνη η στιγμή που σας την έχει σπάσει αλλά τον θέλετε, οπότε του ορμάτε με μανία, τον φιλάτε και ταυτόχρονα τον δαγκώνετε ελαφρώς, ίσα για να σας φύγει το απωθημένο. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε!

Το φιλί «Kinder έκπληξη»
Μασήστε μία τσιχλόφουσκα με γεύση φράουλα, δαγκώστε ένα ζουμερό ροδάκινο ή δοκιμάστε μία κουταλιά Nutella. To φιλί σας θα του επιφυλάσσει κάθε φορά και μία διαφορετική γεύση κάνοντάς του την έκπληξη που χρειάζεται για να μη βαριέστε την καθημερινότητα.

Το φιλί «Σβήνω- λιώνω- χάνομαι»
Είναι εκείνη η στιγμή που δεν αντέχετε άλλο. Ήσασταν ώρες σοβαρή με το λεγάμενο στο θέατρο, κάνατε meeting στη δουλειά και φάγατε μαζί με συναδέλφους ένα γρήγορο μεσημεριανό. Εσείς τον βλέπετε τόση ώρα και τον λιγουρεύεστε, σιγοβράζετε στο ζουμί σας και με το που πείτε και το τελευταίο αντίο σε φίλους και γνωστούς ορμάτε σα να μην υπάρχει αύριο. Τον γραπώνετε, ανοίγετε το στόμα σας, αναστενάζετε, κλείνετε ματάκια και του δείχνετε τι πάει να πει «βερίκοκο».

Για να σας δω!
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: