Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πέντε πράγματα που προσέχουν πρώτα οι άνδρες!


Πέντε πράγματα που προσέχουν πρώτα οι άνδρες!
Μπορεί να τον δείτε να διαβάζει αφοσιωμένος την εφημερίδα του στην καφετέρια που συχνάζει, αυτό δε σημαίνει πως είναι εντελώς χαμένος στις φυλλάδες της.

Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε, αλλά οι άνδρες παρατηρούν τα πάντα πάνω σας και γύρω από εσάς.

Ακολουθεί λίστα με τα 5 πράγματα που παρατηρούν οι άνδρες πάνω σας.

1. Τα μαλλιά σας.
Συνήθως, όταν ένας άντρας βλέπει μία γυναίκα, τα μάτια του αυτόματα πηγαίνουν στο πρόσωπό της. Μάλιστα, μερικοί τύποι έχουν δηλώσει ότι μπορεί να πουν πως μία κοπέλα είναι όμορφη από τα μαλλιά της! Θεωρούν πως από τις τρίχες της κεφαλής σας μπορούν να καταλάβουν πόσο πολύ ή όχι φροντίζετε τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο για κομμωτήριο, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρά και περιποιημένα.

2. Η τέλεια στάση.
Μία γυναίκα που κρατάει το κεφάλι της ψηλά και στέκεται ίσια , στέλνει το εξής μήνυμα «Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι άνετη και σέξι.». Αυτό ακριβώς είναι που ένας άνδρας θέλει να ακούσει να ξεστομίζει το στόμα της καλής του.

3. Οι φίλοι σας.
Γνωρίζετε τη δήλωση «Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι;». Λοιπόν, είναι αλήθεια! Και στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν μία γυναίκα έχει αυθάδεις ή αγενείς φίλους, ένας άντρας μπορεί να καταλάβει το ίδιο πράγμα γι 'αυτήν, ακόμη κι αν εκείνη τον προσέλκυσε πρώτη. Αν όμως οι φίλοι σας είναι μία δεμένη ομάδα με την οποία είστε μαζί από πάντα, τότε ίσως ο άδρας που ποθεί, να την ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή.

4. Τα χείλη σας
Το φιλί έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανακουφιστικά άγχος του κόσμου, και οι περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν περίπου 20.160 λεπτά στο φιλί! Έτσι δεν είναι κατάπληξη ότι ένα από τα πράγματα που οι άνδρες παρατηρούν πρώτα είναι τα χείλη σας. Είναι μαλακά και λεία; Κόκκινα ή ροζ; Λαμπερά ή όχι; Τα χείλη σας πρέπει να είναι έτοιμα για φίλημα, κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι σας.

7. Το χαμόγελό σας.
Λένε πως το χαμόγελο είναι ο καθρέπτης της ψυχής. Και οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να ξέρουν αν είναι πραγματικό ή ψεύτικο. Βέβαια υπάρχουν μερικοί που μπορούν να ξεγελαστούν εύκολα. Αλλά ένας πραγματικός άνδρας, μπορεί να εντοπίσει ένα ψεύτικο χαμόγελο από τα 3 χιλιόμετρα. Έτσι κάντε μία λεύκανση δοντιών και τσίχλες για την ανάσα και το σίγουρο είναι πως θα "κολλήσει" από την πρώτη στιγμή στο χαμόγελο σας.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: