Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ασκήσεις για τέλεια κοιλιά


photo

Η καλύτερη άσκηση που θα βοηθήσει να σμιλέψετε ξανά το κορμί σας είναι αναμφισβήτητα η κολύμβηση.
Ύπτιο, κρόουλ ή ελεύθερο, όποιο στυλ κι αν προτιμάτε, κάντε το με ρυθμό. Η αντίσταση του νερού θα τονώσει τους μυς σας με τον καλύτερο τρόπο. Μια αποτελεσματική άσκηση: Ξαπλώστε σε ύπτια θέση μέσα στο νερό κρατώντας σταθερό το κεφάλι και τα χέρια κολλημένα στον κορμό. Κάντε μικρά ψαλίδια κρατώντας τα πόδια ούτε πολύ σφιχτά ούτε πολύ χαλαρά. Κατά τη διάρκεια της άσκησης προσπαθήστε να αναπνέετε από την κοιλιά εκπνέοντας αργά και βαθιά. Αν θέλετε -ανάλογα και με τα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλτήρες, βατραχοπέδιλα ή σανίδα κολύμβησης. Οποιοδήποτε δηλαδή αξεσουάρ μπορεί να βοηθήσει στην επιπλέον αντίσταση στο νερό.

3 μυστικά για γρήγορο αποτέλεσμα


Η αερόβια άσκηση νωρίς το πρωί και με άδειο στομάχι διατηρεί το μεταβολισμό ψηλά για περισσότερη ώρα, αυξάνοντας έτσι τη συνολική ημερήσια καύση λίπους για το σώμα γενικά και για την κοιλιά ειδικότερα.

Νερό: Αν δε σας αρέσει να πίνετε νερό, αντικαταστήστε το με βότανα και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού (για έξτρα βιταμίνη C) ή πέταλα από άνθη πορτοκαλιού (για χαλάρωση).

Μασάζ: Επειδή η κοιλιά είναι μια περιοχή τεμπέλικη, όπου η κυτταρίτιδα αποθηκεύεται εύκολα, αφιερώστε της ένα δεκάλεπτο μασάζ μετά το ντους. Βάλτε στο χέρι κρέμα αδυνατίσματος ποσότητα ίση με ένα μεγάλο καρύδι και τρίψτε τη με απαλές κυκλικές κινήσεις. Με καθημερινό μασάζ σε δύο με τρεις μήνες θα δείτε πραγματική διαφορά.


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: