Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Τι δώρα να χαρίσω τώρα που τα οικονομικά μου είναι πενιχρά;


Τι δώρα να χαρίσω τώρα που τα οικονομικά μου είναι πενιχρά;
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το χριστουγεννιάτικο δώρο στο μισθό αυτών που θα πάρουν βέβαια, θα διατεθεί για την πληρωμή φόρων, λογαριασμών και για το κλείσιμο χρεών.


Τι θα γίνει όμως με τα δωράκια που συνηθίζαμε να χαρίζουμε με αγάπη και γενναιοδωρία στα αγαπημένα μας πρόσωπα; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσφέρουμε και φέτος χωρίς να χρειασθεί να βάλουμε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Και αντί να χαρίσετε κάποιο δώρο που έκαναν πριν καιρό σε σας, είτε γιατί δεν σας άρεσε είτε γιατί δεν το χρειάζεστε, πράγμα που δεν θα άρεσε να σας το κάνουν, προτιμήστε να κάνετε μία λίστα αυτών που πιστεύετε πως θα άρεσε στον καθένα ξεχωριστά. Αν η αδερφή σας για παράδειγμα έχει μανία με τα μαλλιά της, μία στέκα με στρας και πούλιες θα ήταν ότι πρέπει για το εορταστικό ρεβεγιόν της. Εξάλλου, δεν έχει σημασία το πόσα χρήματα θα διαθέσετε για τα δώρα σας αλλά η κίνηση του να προσφέρετε.

Ένα πολύ όμορφο και χρηστικό δωράκι είναι τα πολυτελή γλυκά και γιατί όχι παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. Αν τα βάλετε και σε ένα όμορφο κουτί με φανταζί περιτύλιγμα, να είστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσει το άτομο στο οποίο θα το δωρίσετε.

Μία επίσης όμορφη που αρμόζει στο πνεύμα των εορτών, είναι να φτιάξετε μικρά και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά. Η πρώτη ύλη που θα χρειασθεί να αγοράσετε για να τα κατασκευάσετε είναι πιο φθηνή από ότι αν τα αγοράζατε από κάποιο κατάστημα. Στη στήλη του MyLady, μπορείτε να βρείτε καταπληκτικές σχετικές ιδέες, όπως αυτή με τίτλο «Γιορτινές συνθέσεις με ρόδια, κουκουνάρια και τριαντάφυλλα».

Ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος επίσης, είναι αυτός της αποστολής ευχετήριων καρτών μέσω του internet. Υπάρχουν sites που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε μία κάρτα και να τη διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε για παράδειγμα να γράψετε τις ευχές που εσείς θέλετε και να της βάλετε και μουσική.

Τέλος, ένα όμορφο και συμβολικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι να επιλέξετε φωτογραφίες που έχετε μαζί τους και να τις βάλετε σε μία λιτή κορνίζα. Αν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να στολίσετε το περίγραμμα της κορνίζας, με χρυσόσκονη ή ότι άλλο έχετε σπίτι σας, όπως για παράδειγμα με τούλι από τις μπομπονιέρες που φυλάτε χρόνια στα ντουλάπια σας.

Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβό θα είναι το δώρο σας, αλλά το ότι θα το προσφέρετε από καρδιάς. Αυτό και μόνο είναι αρκετό από μόνο του να κάνει συγγενείς και φίλους χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: