Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οops! Η "μπυροκοιλιά" της Britney Spears σε συναυλία της!



Με ένα κοντό κολλητό σορτάκι και ένα εκκεντρικό μοβ σουτιέν εμφανίστηκε η Britney Spears κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αγγλία, προκαλώντας αρνητικά σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Και όχι μόνο. (pics+vids)


Σε καμία περίπτωση δε θύμιζε τις ένδοξες εποχές της 29χρονης σταρ το μισοάδειο στάδιο της Αγγλίας στο οποίο εμφανίστηκε, ενώ πολλοί από αυτούς που είδαν το show το χαρακτήρισαν βαρετό.
Όχι μόνο δεν τραγούδησε live τα κομμάτια της, εκτός από ένα, αλλά η Britney που παλαιότερα τρέλαινε τον κόσμο με τις χορευτικές της ικανότητες αρκέστηκε στο να κάνει περιορισμένες -για τα δεδομένα της- κινήσεις.
Το χειρότερο όλων όμως ήταν οι στυλιστικές επιλογές της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Μπορεί να είναι μητέρα και έτσι να έχει χαλάσει ελαφρώς το σώμα της, όμως η Britney φρόντισε να αναδείξει τα όχι και τόσο σέξι σημεία της.
Φορώντας ένα μόβ σουτιέν με πούλιες και κοντό jean σορτσάκι με διχτυωτό καλσόν, η Britney απέσπασε αρνητικότατα σχόλια καθώς αναδείκνυε με λάθος τρόπο τη σιλουέτα της.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: