Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τέλεια φροντίδα για τα πιο απαιτητικά σημεία!

Οι αγκώνες και τα γόνατά σου είναι περιοχές που έχουν την τάση να «σκληραίνουν» πιο εύκολα!

Η χαρά της ενυδάτωσης: η ενυδάτωση είναι το παν όταν πρόκειται για σημεία στα οποία το δέρμα είναι πιο «σκληρό».


Αν ξεχνάς να απλώσεις την ενυδατική σου στους αγκώνες, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν θα σηκώσεις τα μανίκια, το θέαμα δε θα είναι ό,τι καλύτερο. Ειδικά τώρα που έπιασαν τα κρύα, οφείλεις να φερθείς και στους αγκώνες σου όπως στο πρόσωπο σου. Να τους ενυδατώνεις σχολαστικά και καθημερινά!

Τιπ: το λεμόνι έχει την ιδιότητα να μαλακώνει και να κάνει πιο άσπρη την περιοχή των αγκώνων αλλά και τα νύχια. Για τους αγκώνες το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους τρίψεις όσο πιο συχνά μπορείς με μια λεμονόκουπα ,ενώ για τα κιτρινισμένα νυχάκια από τα πολλά μανό, καλά θα κάνει να τα βουτήξεις σε ένα ποτήρι με νερό που μέσα έχεις ρίξεις λίγες σταγόνες λεμονιού.

Τα γόνατα και τα μάτια σου: το δέρμα σου ειδικά στα γόνατα είναι σκληρό; Τότε δεν έχεις παρά να τα «βουτήξεις» σε ζεστό νερό για μισή περίπου ωρίτσα και να κάνεις σκραμπ στην περιοχή, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα στα οποία οφείλεται η «άγρια» όψη τους. Ξέπλυνε με καθαρό νεράκι και σκούπισε απαλά την περιοχή με μια πετσέτα. Μια κρέμα βαθιά ενυδατική είναι αυτή που θα αφήσει τα γόνατα σου πιο απαλά και από το δερματάκι μωρού. Το λεμόνι είναι και εδώ με το μέρος σου.

Εναλλακτικά μπορείς να στύψεις ένα λεμόνι σε ένα μπολάκι και με μπατονέτες να απλώσεις τον χυμό στα γόνατα σου και να κάνεις μασάζ για περίπου 10 λεπτά. Το λεμόνι θα απαλύνει και θα αποχρωματίσει την περιοχή και θα την κάνει να φαίνεται πιο λαμπερή.

Πηγή: womenonly.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: