Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Τα 3 σημεία που καμία γυναίκα δεν θέλει να την αγγίζουν στο σεξ


Είναι κάποιες περιοχές που καλό είναι να μην σκαλίζονται από αντρικό χέρι εκτός αν τους ζητηθεί.
Ποια δεν συμφωνεί;


Στην κλειτορίδα
Εκείνος το κάνει για καλό, σου λέει "θα της αρέσει". Ίσως κι εσύ στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής να θεωρούσες πως το έντονο άγγιγμα του παρτενέρ σου στην κορυφή της κλειτορίδας θα σου επιφέρει την απόλυτη διέγερση. Αμ δε. Από την περιοχή περνάνε κάτι μύρια νεύρα τα οποία την αναγάγουν σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου που θέλουν απαλές κινήσεις. Αν λοιπόν σ' ενοχλεί αυτό που κάνει, ζήτησέ του να πιάσει τίποτα άλλο ή να μαλακώσει την αφή του (μην έχουμε άλλα).

Στο πρησμένο σου στήθος
Εντάξει, δεν είπαμε πως δεν πρέπει να σ' αγγίζει εδώ, αρκεί να το κάνει με όλη του την τρυφερότητα κι όχι σα να ζουλάει μπαλάκι αντι-στρες. Λίγο οι κυστούλες στο στήθος, λίγο τα ινοαδενώματα, λίγο οι ορμόνες που το πρήζουν πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου, ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει μυγιάγγιχτο. Αν πονάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπομένεις το γράπωμα. Ενημέρωσέ τον από πριν ώστε να έχει το νου του.

Στον πρωκτό
Άλλο τα οπίσθια, άλλο ο πρωκτός, σωστά; Το άγγιγμα στο 2ο, ειδικά χωρίς α) λίπανση β) τη συναίνεσή σου πολύ εύλογα σου προκαλεί ενόχληση κι εκνευρισμό. Για να του δώσεις το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει περαιτέρω στην εν λόγω περιοχή, πρέπει να το αξίζει. Κι αν δεν χειριστεί το ζήτημα λεπτά, δεν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση. Κρίμα, έχασε.







Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: