Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πρησμένα πόδια; Υπάρχει λύση

http://trelogaidouri.blogspot.com/

Το πρήξιμο των ποδιών, είτε οφείλεται σε ορθοστασία είτε σε κάποιο άλλο πρόβλημα, μπορεί να θεραπευτεί.


Λεμφικό μασάζ

Επισκέψου ένα θεραπευτή ειδικευμένο στο λεμφικό μασάζ και εκείνος, εξετάζοντας το πρόβλημα, θα σου συστήσει τον απαιτούμενο αριθμό επισκέψεων. Το μίνιμουμ για προβλήματα όπως το πρήξιμο των ποδιών είναι 15 συνεδρίες, με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα. Υπολόγισε 1 ώρα και 30 λεπτά για κάθε επίσκεψή σου και - ανάλογα με τη δεκτικότητα του οργανισμού σου- ετοιμάσου γύρω στην 7η-8η συνεδρία να νιώσεις το αποτέλεσμα.

Pilates

Παρακολούθησε μαθήματα pilates με την καθοδήγηση κάποιου εξειδικευμένου δασκάλου. Έτσι, εκτός από το σωστό τρόπο να κάνεις τις ασκήσεις, θα μάθεις και τη χρησιμότητα της καθεμιάς από αυτές. Ετοιμάσου μετά από 10 φορές να νιώσεις τη διαφορά, μετά από 20 να παρατηρήσεις τις αλλαγές στο σώμα σου και μετά από 30, να γνωρίσεις τον αλλαγμένο εαυτό σου. Μια καλή συχνότητα για το πρόβλημα στα πόδια σου είναι 2 φορές την εβδομάδα.

Σιάτσου

Εκτός από βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, οι τεχνικές Σιάτσου θα αποκαταστήσουν τη χαμένη ισορροπία και θα ενεργοποιήσουν τη θεραπευτική δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Επισκέψου έναν θεραπευτή Σιάτσου και ολοκλήρωσε τον κύκλο συνεδριών που θα σου συστήσει. Με τα δάκτυλα, τους αντίχειρες, τους αγκώνες ή τα γόνατα, θα εφαρμόσει πιέσεις και άλλες τεχνικές στους «μεσημβρινούς», τα «κανάλια» μέσα στα οποία ρέει η ενέργεια στο σώμα σου. Στα 50'-60' που διαρκεί κάθε συνεδρία, θα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη ροή της ενέργειάς σου, ενώ εσύ θα ξαπλώνεις σε στρώμα (φουτόν) στο πάτωμα.
Πηγή: preventionmag.gr-zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: