Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Armani Goes Gaga

Συνεργασία εκατομμυρίων δολαρίων


Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκκεντρική σταρ της ποπ- γνωστή, εκτός από τα τραγούδια της, και για το ιδιαίτερο στιλ της- θα φορέσει δημιουργίες του οίκου Giorgio Armani- όλες θυμόμαστε το απόκοσμο φόρεμα στα φετινά Grammy αλλά και τα δερμάτινα κοστούμια στο βίντεο του Alejandro.

Αυτή τη φορά, η Lady Gaga και ο Maestro της fashion industry έκλεισαν μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων, σύμφωνα με την οποία ο Giorgio Armani θα σχεδιάσει τα κουστούμια της για την περιοδεία που ξεκινάει τον Δεκέμβριο (περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στη συνεργασία δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί).

Η ανιψιά του σχεδιαστή, Roberta Armani, που είναι η διευθύντρια των δημοσίων σχέσεων του οίκου, δήλωσε στη Wall Street Journal σχετικά: «Μία μεγάλη εταιρεία όπως η Armani έχει καθήκον να ακολουθεί τις τάσεις και τις προτιμήσεις των νέων ανθρώπων. Δεν θα ήταν δυνατό να ντύσουμε τη Lady Gaga με ρούχα της υπάρχουσας συλλογής, γιατί η ίδια φοράει έργα τέχνης. Είναι απόλυτα θεατρική. Η Gaga είναι τόσο avant- garde και ο Armani τόσο διαχρονικός που οι οπτικές τους συναντιούνται».


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: