Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος πυροβολεί τη Google;

Στέρεψαν τα θηράματα και τα έβαλαν με τα καλώδια της Google οι κυνηγοί στο 
Oregon των Ηνωμένων Πολιτειών με αποτέλεσμα να προκαλούν μεγάλες ζημιές στην εταιρεία.


Η Google ανακοίνωσε ότι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και να σκάψει έτσι ώστε να περάσουν υπόγεια τα καλώδια οπτικών ινών καθώς οι ζημιές που προκαλούνται είναι μεγάλες.

Ο μηχανικός της Google Vijay Gill δήλωσε σε συνέδριο στο Σίδνεϋ της Αυστραλία ότι κυνηγοί χτυπούν με τα όπλα τους βάσεις στήριξης ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι κυνηγοί χτυπούν επίσης τα καλώδια οπτικών ινών της Google που συνδέουν το data center της εταιρείας αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων με τον διαδικτυακό κόσμο.

Κάθε Νοέμβριο η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τους κυνηγούς που εξασκούν τη δεξιοτεχνία τους στη σκοποβολή προσπαθώντας να χτυπήσουν και να κόψουν τα καλώδια οπτικών ινών με αποτέλεσμα να σκέφτονται σοβαρά να κάνουν τεράστιες επενδύσεις έτσι ώστε τα καλώδια να γίνουν υπόγεια.

Ο μηχανικός έκανε επίσης αναφορά σε πρόσφατο πρόβλημα που προκάλεσαν οι κυνηγοί και η Google δεν μπορούσε να στείλει ελικόπτερο, όπως κάνει συνήθως, εξαιτίας χιονοστιβάδας που είχε πέσει στην περιοχή.

Τελικά η εταιρεία έστειλε 3 ηλεκτρολόγους με σκι που περπατούσαν 3 ημέρες για να καταφέρουν να φτάσουν στην περιοχή και να διορθώσουν τα καλώδια που είχαν πυροβολήσει οι κυνηγοί.

Πηγή: e-go.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: