Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Πολυεθνική» χασισοφυτεία στην Αργολίδα


Ο ιδιοκτήτης της χασισοφυτείας ήταν ένας 37χρονος Έλληνας, που την είχε καλλιεργήσει 
μέσα στο περιφραγμένο οικόπεδό του στην περιοχή Τακτικούπολη Τροιζηνίας.
Όμως, την περιποίηση των δενδρυλλίων και την… προώθηση της «παραγωγής» τους είχαν αναλάβει εργάτες από την Αλβανία και το Μπανγκλαντές!

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο οικόπεδο του 37χρονου και βρήκαν μια αρκετά μεγάλη φυτεία με 33 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη. Ωστόσο, δεν βρήκαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αναζητείται. Στα χέρια τους, όμως, έπεσαν ένας 48χρονος από την Αλβανία, ο οποίος φρόντιζε την χασισοφυτεία και δύο άνδρες από το Μπανγκλαντές, ηλικίας 44 και 39 χρόνων, οι οποίοι είχαν αναλάβει τη… διανομή του χασίς! Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ένα πιστόλι «ρέπλικα», 152 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και 162 σπόροι ινδικής κάνναβης.

- Στην Αρδάσσα Πτολεμαΐδας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοικία ενός από τους συλληφθέντες βρήκαν 211 γραμμάρια χασίς και 955 σπόρους κάνναβης. Όμως, κατά τη διάρκεια της έρευνας, δέχθηκαν επίθεση από τους δύο αδελφούς του δράστη, οι οποίοι τους εξύβρισαν και αποπειράθηκαν να τον απελευθερώσουν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και αυτοί!

Πηγή: protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: