Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Απαλό σαν βελούδο


Η επιδερμίδα στο σώμα μου είναι ξηρή και τραχιά μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Πώς μπορώ να την κάνω βελούδινη πολύ γρήγορα και χωρίς να αγοράζω πολλά κοσμετολογικά προϊόντα;


Ξεχάστε τα ακριβά body lotions, γιατί το μόνο που χρειάζεστε για αληθινά βελούδινη επιδερμίδα είναι ένα καλλυντικό bebe, που ούτως ή άλλως δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σας: το βρεφικό λάδι.

Μόλις βγείτε από το ντους, τυλιχτείτε σε μια πετσέτα για δύο λεπτά, ώστε να στραγγίσετε το πολύ νερό και μετά απλώστε μια γενναία ποσότητα βρεφικού λαδιού στο σώμα σας, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα στα άγρια σημεία του δέρματος όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες.

Περιμένετε να απορροφηθεί το λάδι, φυλακίζοντας μαζί του την υγρασία στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος και σκουπίστε καλά το σώμα σας για να απομακρύνετε την πλεονάζουσα λιπαρότητα. Μην χρησιμοποιείτε βρεφικό λάδι στο πρόσωπο, αλλά μόνο αμυγδαλέλαιο για μια αντίστοιχη φροντίδα, όταν νιώθετε το δέρμα σας να «τραβάει».

Επίσης, θυμηθείτε ότι η καλύτερη ώρα για να απλώσετε το βρεφικό λάδι στο σώμα σας είναι μετά το βραδινό ντους και όχι το πρωί, για να μην λερωθούν τα ρούχα σας και κυρίως οι σόλες των υποδημάτων σας από την πλεονάζουσα λιπαρότητα.
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: