Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες του Alter; Οι φήμες λένε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Βάσια Λόη δεν λένε ούτε καλημέρα, αν και συναντιούνται καθημερινά στους διαδρόμους του καναλιού.
Η αλήθεια είναι πως ούτε οι ίδιες αλλά ούτε και οι στενοί τους συνεργάτες επιβεβαιώνουν όσα διαδίδονται για τη σχέση τους. Μέχρι και την περασμένη σεζόν πάντως οι δυο τους, αν και δεν ήταν ποτέ φίλες, είχαν αρμονικές σχέσεις. Αντιθέτως, η Σταματίνα έχει διατηρήσει επαφές με τη Φαίη Σκορδά, και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συνεργάτιδά της.
Γιατί όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Βάσια; «Ίσως έχουν μπει τρίτοι άνθρωποι ανάμεσα τους» λέει έγκυρη πηγή, που θέλει όμως να διατηρήσει την ανωνυμία της. «Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι πέρσι η Βάσια παρουσίαζε το "TV Weekend", και φέτος πήρε τη θέση της η Σταματίνα, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την εκπομπή της Βάσιας, καθώς, όχι μόνο ακολουθεί την εκπομπή της Φαίης, έχοντας πανομοιότυπη θεματολογία, αλλά έχει απέναντί της πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Αν ήμουν πάντως η Σταματίνα, θα είχα απογοητευτεί με τις δηλώσεις που έκανε η Βάσια το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή "LifeStyle"».
Αυτό που ακούγεται μάλιστα είναι ότι η ίδια η Λόη είχε εκφράσει από πέρσι την επιθυμία να μετακινηθεί στην καθημερινή ζώνη, αλλά με διαφορετικού ύφους εκπομπή. Η αποχώρηση όμως της Ζήνας Κουτσελίνη και οι περικοπές στο μπάτζετ των εκπομπών ανέτρεψαν τον αρχικό προγραμματισμό και έτσι η Λόη δίνει φέτος μια δύσκολη μάχη, έχοντας όμως στο πλευρό της την ηγεσία του καναλιού που πιστεύει πολύ στις δυνατότητές της. «Γι' αυτό, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με τη διακοπή του "Μεσημεριανού Express" και την επαναφορά της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου ήταν αναληθείς» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Η Βάσια δουλεύει πολύ σκληρά και δεν το βάζει κάτω».
Πηγη:yupi.gr


0 σχόλια: