Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Κάψτε 1 κιλό την ημέρα



Ακόμα κι αν φαίνεται ανέφικτη η εξαντλητική, η δίαιτα των 1000 θερμίδων μοιάζει με μια αποτοξίνωση και αποτελεί ιδανική εισαγωγή στην υγιεινή διατροφή. Αξίζει να τη δοκιμάσετε!Η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων είναι ένας καλός τρόπος να χάσετε βάρος και ο προγραμματισμός στα γεύματα και τα σνακ που λαμβάνετε μπορεί να φανεί αποτελεσματικός για να βεβαιωθείτε ότι μένετε σταθεροί στις 1.000 θερμίδες που έχετε αποφασίσει να λαμβάνετε ανά ημέρα.



Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό, όπως ένα πρότυπο μενού.

Για το πρωί


Τα παράγωγα της βρώμης είναι μια καλή επιλογή για το πρωινό, γιατί είναι χαμηλά σε θερμίδες και λιπαρά αλλά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, που βοηθά στην αίσθηση της πληρότητας. Ένα μέτριο φλιτζάνι με πλιγούρι βρώμης έχει 300 θερμίδες. Αν προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρη ζάχαρη (11 θερμίδες) και 1 / 4 φλιτζάνι άπαχο γάλα (25 θερμίδες), η συνολική θερμιδική αξία του πρωινού σας θα είναι 336 θερμίδες.


Ενδιάμεσο σνακ


Μια μικρή μπανάνα έχει 90 θερμίδες. Οι μπανάνες, όπως και τα άλλα φρούτα, είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα που το σώμα σας θα μεταβολίζει γρήγορα. Μπορείτε να συνδυάσετε τη μπανάνα με μια κουταλιά της σούπας ξεροψημένα κάσιους, τα οποία θα έχουν άλλες 49 θερμίδες. Το γεγονός αυτό καθιστά τις θερμίδες του σνακ σας 139.

Για το μεσημέρι


Όλες οι εύκολες δίαιτες ξεκινούν με βάση τις σούπες. Η σούπα και η σαλάτα κάνουν μια ιδανική επιλογή για το μεσημεριανό γεύμα. Ετοιμάστε μια σούπα που να κυμαίνεται στις 100 θερμίδες ή λιγότερο. Για το dressing της σαλάτας χρησιμοποιήστε μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (50 θερμίδες) και το ξίδι της επιλογής σας. Μια κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο έχει 14 θερμίδες. Αυτό κάνει το γεύμα σας να ανέρχεται συνολικά στις 174 θερμίδες.

Για το δείπνο


Η καταναλωση θερμιδων στο δείπνο θα πρέπει να είναι μειωμένη, καθώς ο μεταβολικός ρυθμός πέφτει εκείνες τις ώρες και επίσης η δραστηριότητα είναι μειωμένη. Μια καλή επιλογή είναι σαλάτα ζυμαρικών. Ένα φλιτζάνι ζυμαρικά ολικής άλεσης περιέχει 174 θερμίδες και τα λαχανικά κατά μέσο όρο 10 θερμίδες ανά μερίδα, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε ανάμεικτα λαχανικά. Μισό φλιτζάνι σάλτσα marinara έχει περίπου 100 θερμίδες (ελέγξτε την ετικέτα). Προσθέτοντας όλα αυτά μαζί μας κάνει ένα γεύμα 284 θερμίδων, ενώ η ημερησία πρόσληψη θερμίδων υπολογίζεται στις 933 θερμίδες.


Βραδινά σνακ


Με σχεδόν 70 θερμίδες να παραμένουν μέχρι να φτάσετε στις 1.000 για την ημέρα σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια πολύ ελαφριά μπύρα (64 θερμίδες), ένα σνακ από καρότα και χούμους (35 θερμίδες), ή μισό φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι με βανίλια προστεθεί (60 θερμίδες).



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: