Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μπιλμπάο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι



Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με... τριπλή αποστολή.


Να παρακολουθήσουν το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, να χειροκροτήσουν τον Βάσκο προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε που επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος και να συμμετάσχουν σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στη UNICEF.

Μόνο η πρώτη αποστολή δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, αφού το 0-0 σε μία φιλική αναμέτρηση είναι ένα... δυσάρεστο αποτέλεσμα.

Όμως, ενίσχυσαν το έργο της UNICEF και αποθέωσαν τον Βαλβέρδε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τον βράβευσε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα πανηγύρισε στον Πειραιά ο "Τσινγκούρι", αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πιστώνεται με τη βελτίωση του ευρωπαϊκού προφίλ του Ολυμπιακού.

Στις θέσεις των επισήμων, βρέθηκε και ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι, που παρακολούθησε αυτό το σπουδαίο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο (46΄ Μέγερι), Παπαδόπουλος (46΄ Μποτία), Αμπιντάλ (69΄ Αυλωνίτης), Μαζουακού (67΄ λ.τρ. Βούρος), Σαλίνο (46΄ Ελαμπντελάουι), Μανιάτης (69΄ Μπουχαλάκης), Σάμαρης (59΄ Εντινγκά), Ντοσεβί (59΄ Κολοβός), Φουστέρ (59΄ Φουστέρ), Ντομίνγκες (46΄ Κασάμι), Διαμαντάκος (59΄ Σαβιόλα).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Ιτουράσπε, Μικέλ Ρίκο, Ουνάι Λόπεθ, Ιμπάι, Αντούριθ, Μουνιαΐν.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λαπόρτε, Ερίκ Μοράν, Σαν Χοσέ, Μπενάτ, Ντε Μάρκος, Ιάγκο Ερερίν, Σουσαέτα, Ετσεΐτα, Γκουρπέγκι, Ακέτσε, Βιγκέρα



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: