Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΑΕΛ Καλλονής - Ουντινέζε 2-2 σε φιλικό παιχνίδι



Περίπου 4.000 φίλαθλοι έδωσαν το "παρών" στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για να παρακολουθήσουν ένα φιλικό με ιστορική σημασία.


Η ΑΕΛ Καλλονής, έναν χρόνο μετά την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα, έκανε πρεμιέρα στο ανακαινισμένο γήπεδό της φιλοξενώντας την Ουντινέζε και οι δύο ομάδες χάρισαν τέσσερα γκολ και πολύ καλό θέαμα στον κόσμο, στο μεταξύ τους 2-2.

Για την ελληνική ομάδα το σκορ άνοιξε με εξαιρετικό απευθείας φάουλ ο Μανούσος μόλις στο 2ο λεπτό και ο Αντόνιο Ντι Νατάλε ισοφάρισε στο 15΄.

Στο β΄ ημίχρον, πάλι με γκολ από τα... αποδυτήρια η Καλλονή πήρε προβάδισμα 2-1 στο 48΄ με πέναλτι του Λεοζίνιο, αλλά το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μανούσου στο 65΄.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης (90' Κριπιντίρης), Βαλιός, Μπαρέρα (80' Κύπρου), Καλτσάς (64' Στεβάνοβιτς, 92' Βλαστέλλης), Ναβάρρο, Γιορέντε, Μανούσος (80' Χωριανόπουλος), Λεοζίνιο (80' Κεϊτά), Καμαρά (75' Μίνγκας), Αντέχο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Αντρέα Στραματσόνι): Μπρίκιτς, Ερτό (76' Λόπες), Πασκουάλε (63' Ριέρα), Μπελμόντε (81' Μπούμπνιτς), Ντανίλο, Άλαν, Μπαντού, Φερνάντες (50' Πίντσι), Μουριέλ (67' Τερό), Ντι Νατάλε, Βίντμερ (63' Πίρις)



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: