Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025

Στον ΠΑΟΚ ως το 2029 με νέο συμβόλαιο ο Κωνσταντέλιας

Δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο που θα αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Κωνσταντέλια 

Με μια αποκαλυπτική φωτογραφία ο επίσημος ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, να δίνουν τα χέρια για την υπογραφή νέου συμβολαίου τετραετούς διάρκειας μέχρι το 2029.

Η συμφωνία για το νέο συμβόλαιο επιτεύχθηκε στις 29 Ιουλίου, όταν οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, αντάλλαξαν απόψεις, εξέφρασαν ανοιχτά τις σκέψεις τους και προχώρησαν σε έναν ειλικρινή διάλογο, φθάνοντας στην οριστική συμφωνία. Άλλωστε επιθυμία της οικογένειας του ποδοσφαιριστή αλλά και του 22χρονου άσου, ήταν να παραμείνει στην παρούσα φάση ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε πραγματικότητα.


Σήμερα (30/7), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με μία ιστορική φωτογραφία του Γιάννη Κωνσταντέλια στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, αναφέροντας τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2029. Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και συμφώνησαν σε όλα για την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».


Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του Γιάννη Κωνσταντέλια, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος του νέου συμβολαίου, προβλέπεται γενναία αύξηση, καθώς από τις 650.000 ευρώ του τρέχοντος συμβολαίου που έληγε το 2027, ο «Ντέλιας», θα καρπώνεται πλέον 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, μετά τη νέα συμφωνία.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram , στο Twitter και στο Bluesky γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: