Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν 2-2

Τον πρώτο του βαθμό σε τρεις αγωνιστικές στη League Phase του UEFA Europa League πήρε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέσπασε στο φινάλε ισοπαλία με 2-2 από τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα και πλέον το έργο της για πρόκριση έστω και στα Play Off της διοργάνωσης γίνεται πάρα πολύ δύσκολο
Οι παίκτες του 73χρονου Μίροσλαβ Κούμπεκ ήταν ανώτεροι, σκόραραν με τους Μίλαν Χάβελ (31′) και Ματέι Βίντρα (39′), ωστόσο δεν άντεξαν παίζοντας από το 70′ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σαμπσόν Ντουέ, φτάνοντας στις τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας μείωσαν στο 84′ με τον Ταρίκ Τισουντάλι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, σώζοντας τουλάχιστον το βαθμό.

Γκολ: 31′ Χάβελ (Πλζεν), 39′ Βίντρα (Πλζεν), 83′ Τισουντάλι (ΠΑΟΚ), 90’+3 Μπάμπα (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Ντουέ, Μάρκοβιτς, Αντού, Γεντρλίτσκα

Κόκκινες κάρτες: 70′ Ντουέ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (66′ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο (77′ Τσάλοφ), Καμαρά, Μπακαγιόκο (59′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (65′ Ντεσπόντοφ), Μπράντον (66′ Τισουντάλι).

Βικτόρια Πλζεν (Μίροσλαβ Κούμπεκ): Γεντρλίτσκα, Ντουέ, Μάρκοβιτς, Γεμέλκα, Χάβελ, Σόικα (77′ Τσερβ), Κάβαλχ, Καντού, Βίντρα (61′ Γίρκα), Σουλτς, Αντού (73′ Χέιντα).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: