Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Συγκίνησε η Μαρία Καρυστιανού στη συναυλία των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο – «Δεν ξεχνάμε! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!»

Χθες, Παρασκευή 11/10 ήταν η μεγάλη συναυλία των Τεμπών στο Καλλιμάρμαρο για τους 57 ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους. 

Οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Τάνια Τσανακλίδου, Φοίβος Δεληβοριάς και «Κοινοί Θνητοί» ανέβηκαν πάνω στη σκηνή στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν αλλά και για να «ζωντανέψουν» τις μνήμες των 57 ψυχών και τραγούδησαν όλοι μαζί για εκείνους. Την συναυλία διοργάνωσε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία με βαθιά συγκίνηση είπε μερικά λόγια, τα οποία θέλησε να ακουστούν ψηλά στον ουρανό.

Να σημειωθεί ότι δεν ανήκουν όλοι οι γονείς στο σύλλογο, καθώς ακολουθούν διαφορετική νομική δράση.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όλους όσους εργάστηκαν πολύ. Εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή την σημερινή εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στους πολύ αγαπημένους μας, αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα τόσο δυνατά σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας, η αγκαλιά αυτή θα είναι πάντα ανοιχτή μέχρι την δικαίωση και ακόμη παραπέρα. Ευχαριστούμε».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:32


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: