Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1



Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μπάμπα στο 16’, ωστόσο η Ένωση απάντησε με τέρμα του Πιερό στο 25’ 
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι «δικεφάλων» που διεξήχθη την Κυριακή στην Opap Arena, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Mετά την αποψινή μοιρασιά οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή (17β.), την οποία όμως πλέον μοιράζονται με τον συμπολίτη τους, Άρη, ενώ από τη μεριά της η «Ένωση» με αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 15 και βρίσκεται ισόβαθμη στην τρίτη θέση με τον Ολυμπιακό.

Κίτρινες: Λαμέλα, Μουκουντί – Οζντόεφ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσια, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα (76’ Οντουμπάτζο), Βίντα, Σιμάνσκι, Περέιρα (76’ Πινέδα), Λαμέλα, Κοϊτά (82’ Γκατσίνοβιτς), Λιβάι (76’ Μαρσιάλ), Πιερό.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κεντζιόρα, Μπάμπα (63’ Κόλεϊ), Σβαμπ, Οζντόεφ (75’ Καμαρά), Μουργκ (75’ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς, Τάισον (89’ Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (63’ Μπράντον).

* Παρών στην OPAP Arena και ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ που προ ημερών επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έχοντας υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

* Παρών στις κερκίδες της OPAP Arena και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς που γνώρισε την αποθέωση


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: