Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

8 τρόποι να φορέσεις μία Pencil φούστα το 2024

Πως να συνδυάσεις τους διαφορετικούς τύπους pencil φούστας και πώς να τους αναδείξεις. 

Η pencil φούστα είναι ένα κομμάτι που συνήθως δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα με το κλασσικό μαύρο χρώμα να είναι μία safe επιλογή.

Έχει συνδυαστεί κυρίως με το office look όμως πια έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του γραφείου και ανάλογα με το υλικό και το ύφος της φούστας μπορεί να αποτελεί μία επιλογή για ένα άνετο πρωινό look για καφέ μέχρι ένα party.

O Christian Dior ήταν αυτός που ανέδειξε τη συγκεκριμένη φούστα με την «h-line» σιλουέτα και αύξησε τη δημοφιλία της μεταξύ της δεκαετίας ΄50 και ΄60.

Το 2024, μετά από πολλά χρόνια, συνεχίζει να συμπεριλαμβάνεται στη βασική συλλογή πολλών σχεδιαστών που έχουν επαναπροσδιορίσει το ύφος και τον τρόπο που μπορεί να συνδυαστεί.

Ο Anthony Vaccarello της Saint Laurent μετέφερε τους θεατές στο Παρίσι του 1980 αφού στην πασαρέλα κυριάρχησε το δέρμα συνδυασμένο με σακάκια σε έντονες γραμμές. Η Prada προσπάθησε να δώσει μία μοντέρνα αίσθηση χρησιμοποιώντας κυρίως βιομηχανικά υλικά και συνδυάζοντας την pencil φούστα με πουλόβερ σε oversized γραμμές. Η Dolce & Gabbana διατήρησε τη θηλυκότητα της φούστας με κορσέδες και διαφάνειες από δαντέλα που αναδείκνυαν κάθε καμπύλη του σώματος.

Οι οίκοι αυτοί μεταξύ πολλών άλλων ανέδειξαν για άλλη μία σεζόν την pencil φούστα με προτάσεις που κατάφεραν να καλύψουν όλες τις επιλογές από τον κλασικό και πάντα διαχρονικό τρόπο μέχρι τον μοντέρνο και φρέσκο.

Suede

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη σεζόν είναι τα suede σακάκια(https://www.savoirville.gr/suede-jackets/), το suede δεν περιορίζεται μόνο εκεί, αφού στην αγορά θα βρεις πολλά κομμάτια στην υφή αυτήν. Η suede φούστα στο κλασσικό καφέ χρώμα παραπέμπει σε μία σοφιστικέ εμφάνιση, λόγω του υλικού προσδίδει ένα ζεστό και πολυτελή αέρα. Προσαρμόζεται σε όλα τα στιλ. Συνδύασέ την για μία πρωινή εμφάνιση με ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή ankle boots.

Leopard see – through

Η μοντέρνα και τολμηρή εκδοχή της pencil φούστας. Είναι διάφανο ύφασμα από τούλι ή δαντέλα άλλη μία τάση της φετινής σεζόν. Συνδύασε δύο τάσεις σε ένα κομμάτι, το leopard με τη διαφάνεια. Φόρεσε την με ένα πολύ φαρδύ και μακρύ t- shirt ή με ένα επίσης διάφανο top.

All time classic

Total grey

Ένα διαχρονικό χρώμα, δυναμικό αλλά ταυτόχρονα ήρεμο. Φέτος παρά τη διαχρονικότητά του είναι στα χρώματα των τάσεων προσπαθώντας να πείσει και τις πιο ¨σκληρές¨ που δεν το έχουν σε εκτίμηση ότι δικαιωματικά έχει αυτή τη θέση. Ένα total grey look μπορεί να σταθεί μόνο του σε όλες τις εμφανίσεις από επίσημες μέχρι πιο casual αλλάζοντας απλά αξεσουάρ.

The leather one

Η πιο σέξι και δυναμική επιλογή για μία βραδινή εμφάνιση, καθώς το τολμηρό δέρμα και η εφαρμογή της, μπορούν να εξάψουν τη φαντασία χωρίς να χρειαστεί να ¨δείξεις¨ πολλά. Ανάλογα με τι κομμάτια θα τη συνδυάσεις αλλάζει όλο της το ύφος και μπορεί να φορεθεί και στην καθημερινότητά σου. Για μία βραδινή εμφάνιση επίλεξε ένα πιο έντονο top και oversized σακάκι ριγμένο στους ώμους και ένα ζευγάρι γόβες ή high heels ενώ για μία πρωινή έξοδο μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα πουλόβερ και τα sneakers σου.

Burgundy

Αν θες να προσθέσεις χρώμα αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι τις έντονες αποχρώσεις, το burgundy είναι μία καλή λύση. Ένα βαθιά φθινοπωρινό και χειμερινό χρώμα, μία αριστοκρατική απόχρωση που μπορεί να φτάσει το look σου στιλιστικά σε άλλο επίπεδο. Συνδυάζεται αρμονικά με όλες τις αποχρώσεις του γκρι, με σκούρο μπλε και jeans αλλά μπορείς να φτιάξεις και ένα μονοχρωματικό look, burgundy από την αρχή ως το τελείωμα.

Casual denim

Οι denim φούστες μας έχουν απασχολήσει ήδη δύο χρονιές. Αυτό το φθινόπωρο αποδεικνύουν ότι μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Για ένα πιο ανάλαφρο και χαλαρό χαρακτήρα συνδύασέ την με ένα πλεκτό πουλόβερ ή t- shirt και sneakers ή mules και ψηλές μπότες.

Night sparkle

Για μία bold βραδινή εμφάνιση, μία pencil φούστα με παγιέτες ή σε μεταλλικό χρώμα. Για να κρατήσεις μία ισορροπία διάλεξε απλά και μονόχρωμα κομμάτια για να τη συνδυάσεις, ένα λευκό top, ένα ζιβάγκο, ένα πουκάμισο ή και ένα hoodie για να ισορροπήσει το glam της φούστας και τόνισε με τα αξεσουάρ σου. Για να πετύχεις ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα συνδύασέ τη με ένα top σε έντονο χρώμα όπως κόκκινο, κίτρινο ή ακόμα και με print.

Μην θεωρήσεις ότι μπορεί να φορεθεί αποκλειστικά και μόνο βραδινές ώρες. Με ένα oversized πλεκτό και μία ζώνη είσαι έτοιμη για την απογευματινή σου βόλτα.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: