Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Σάρωσε στα MTV Video Music Awards και έστειλε νέο μήνυμα στους Αμερικανούς ψηφοφόρους

Το 2024 είναι η χρονιά της Τέιλορ Σουίφτ. Η παγκόσμια περιοδεία της σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία, παρά τις ανησυχίες για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση, η προσωπική της ζωή είναι στα καλύτερά της και το όνομά της βρίσκεται παντού. Επίσης είναι πλέον επίσημα η πιο διάσημη αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. 

Η τελευταία απονομή των MTV Video Music Awards πριν από μερικές ώρες ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, η επιβεβαίωση του θριάμβου των προηγούμενων μηνών. Στο τέλος της βραδιάς η mega star μέτρησε 30 έπαθλα, τα περισσότερα που έχει κερδίσει ποτέ καλλιτέχνης από την γέννηση του θεσμού. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η Μπιγιονσέ, η οποία έχει συγκεντρώσει έως τώρα 26 βραβεία για την σόλο καριέρα της. Συνυπολογίζοντας τα βραβεία που κέρδισε ως μέλος των Destiny’s Child και με τον Jay-Z (The Carters) η Μπιγιονσέ, μέχρι πρότινος αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της βραδιάς, μοιράζεται την πρωτιά με την Τέιλορ Σουίφτ.

Η Τέιλορ Σουίφτ στην ευχαριστήρια ομιλία της ευχαρίστησε τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι, για την βοήθεια και την υποστήριξη που της παρείχε. «Κάτι που θα θυμάμαι πάντα είναι ότι, όταν τελείωνε μια λήψη και έλεγα “cut” και τελειώναμε με τη λήψη, πάντα άκουγα κάποιον να με ζητωκραυγάζει από την άλλη άκρη του στούντιο όπου γυρίζαμε και αυτό το ένα άτομο ήταν ο σύντροφός μου, ο Τράβις Κέλσι. Ό,τι αγγίζει αυτός ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση και μαγεία. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί θα το θυμάμαι για πάντα», κατέληξε η πολυβραβευμένη σταρ.

Τέιλορ Σουίφτ Vs Ντόναλντ Τραμπ

Φυσικά, η απονομή έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία στη σταρ να ρίξει τα βέλη της εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ. Όπως θα θυμάστε, τον Αύγουστο ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προκαλέσει την οργή των Swifties, όπως αποκαλούνται οι fans της τραγουδίστριας, όταν υπαινίχθηκε ψευδώς στα social media ότι η σταρ και οι οπαδοί της στέκονταν στο πλευρό του. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι οι εικόνες είχαν δημιουργηθεί μέσω AI. Τότε η σταρ διέψευσε δημόσια τους ισχυρισμούς της πλευράς Τραμπ, εγκαινιάζοντας την βεντέτα μεταξύ τους που πλέον έχει πάρει διαστάσεις.

Η Τέιλορ Σουίφτ μετά το debate το βράδυ της Κυριακής, πήρε σαφή θέση υπέρ της Καμάλα Χάρις, κάνοντας πλάκα στο στρατόπεδο του Τραμπ, αφού η ανάρτηση της συνοδεύονταν από φωτογραφία της με γάτα και έφερε την υπογραφή Childless Cat Lady». Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα στην ομιλία της από τη σκηνή των MTV Video Music Awards η Τέιλορ Σουίφτ παρότρυνε για άλλη μια φορά τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. «Αν είστε 18, εγγραφείτε για να ψηφίσετε» είπε στο κοινό των VMA. «Είναι σημαντικές εκλογές» υπογράμμισε.

ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: