Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Athens Kallithea - ΑΕΚ 0-0

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η ΑΕΚ στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής, καθώς έμεινε στο μηδέν (0-0) απέναντι στην -τυπικά γηπεδούχο- Athens Kallithea, για την 5η αγωνιστική της Super League. 
Μετά τον Παναθηναϊκό, η νεοφώτιστη ομάδα κατάφερε να… φρενάρει και την «Ένωση», η οποία έπειτα από αυτήν την γκέλα έμεινε στη δεύτερη θέση, με τον ΠΑΟΚ να είναι πλέον μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης η Athens Kallithea κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη δημιουργία της ΑΕΚ ενώ προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους Ντεμέτριους, Τζιάνι.

Θα μπορούσε να προηγηθεί στο 28΄ όταν ο Μανθάτης βρέθηκε σε θέση βολής από πλάγια θέση, όμως ο Στρακόσα ήταν σωστά τοποθετημένος στην κλειστή του γωνία.

Από την άλλη, όμως, θα μπορούσε και να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 33΄, όταν ο Μπαραγκάν πραγματοποίησε πολύ δύσκολη απόκρουση στο σουτ του Σιμάνσκι.

Η Ένωση είχε πολλά προβλήματα στο κέντρο, η μπάλα δεν περνούσε κάθετα στους επιθετικούς, ο Πιερό ήταν καλά μαρκαρισμένος και δεν μπορούσε να απειλήσει στον αέρα.

Ο Αλμέιδα αναζητούσε λύσεις στην επίθεση, έχοντας παράλληλα στο μυαλό ότι δεν έπρεπε να παραμελήσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Στο 52΄ ο Πιερό με κεφαλιά από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, «απάντησε» η Athens Kallithea με διαγώνιο σουτ-άουτ του Ντεμέτριους στο 55΄.

Ο «Δικέφαλος» απείλησε ξανά με Ελίασον στο 59΄ και Πιερό στο 65΄ όμως οι παίκτες του ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Αλμέιδα προσπάθησε να «φρεσκάρει» την επίθεση με τον Στίβεν Τσούμπερ που πολλές φορές στο παρελθόν έχει δώσει λύσεις στα δύσκολα.

Στο 68΄ η Athens Kallithea έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν από λάθος γύρισμα του Πήλιου, ο Μουτίνιο βρέθηκε εντελώς μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά… κατάφερε να μην βρει τη μπάλα.

Ήταν η καλύτερη στιγμή της Καλλιθέας στο ματς, μια φάση η οποία 99 στις 100 φορές μετουσιώνεται σε γκολ. Η ΑΕΚ έμεινε «όρθια» σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο 89΄ ο Σοϊρι βρέθηκε απέναντι στον Στρακόσα από ασίστ του Βασιλόγιαννη, αλλά νικήθηκε από τον Αλβανό γκολκίπερ στην τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού.

Κίτρινες: Μότοκ, Πασαλίδης, Μερκάτι – Κοϊτά, Μάνταλος, Γιόνσον, Πινέδα, Πήλιος

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Χάνουσεκ, Ισιμάτ-Μιρέν, Μότοτς, Πασαλίδης (71΄ Τσιβελεκίδης), Μερκάτι (67΄ Ντιαγιέ), Ντιμπά, Ντεμέτριους (67΄ Βασιλόγιαννης), Μουτίνιο (72΄ Βαλμπουενά), Τζιάνι (85΄ Σοϊρι).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Μουκουντί (37΄λ.τρ. Κάλενς), Πήλιος, Πινέδα, Βίντα, Σιμάνσκι (66΄ Γιόνσον), Μάνταλος, Περέιρα (76΄ Τσιλούλης), Κοϊτά (66΄ Τσούμπερ), Ελίασον (76΄ Φερνάντες), Πιερό.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: