Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Πώς θα κάνετε styling στο καρέ χωρίς καθόλου θερμότητα

Το καρέ μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό κούρεμα και για το καλοκαίρι και μάλιστα υπάρχουν cool looks που δεν απαιτούν συσκευές θερμότητας 

Όσες έχουν επιλέξει το καρέ κούρεμα γνωρίζουν ότι πρακτικά είναι πιο περίπλοκο στο styling καθώς απαιτείται αρκετή προσπάθεια για να τελειοποιηθεί η ομοιομορφία.

Αυτό βέβαια δυσκολεύει την κατάσταση το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και προσπαθούμε να αποφύγουμε τις συσκευές που παράγουν θερμότητα.

Έτσι, αν δεν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά αξίζει να αναζητήσετε τους τρόπους που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας χαρίσουν όμορφα και περιποιημένα χτενίσματα.

Κλασική και αγαπημένη λύση είναι τα πλεξουδάκια από το προηγούμενο βράδυ! Όταν τα λύσετε το πρωί, τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει όμορφα κύματα, ένα άκρως καλοκαιρινό στιλ για το καλοκαιρινό look. Με λίγη λακ για όγκο, που θα κλειδώσει μάλιστα και τους κυματισμούς, τα μαλλιά σας θα είναι τέλεια μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Ένας ακόμα τρόπος για να… κρύψετε το ατημέλητο καρέ, είναι να τραβήξετε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω με τη χρήση gel. Έτσι ακόμα και αν τα μαλλιά πάρουν την κλασική κλίση προς τα έξω -κάτι που συνηθίζεται στο καρέ- το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Τα κλάμερ κάνουν πολύ καλή δουλειά και κρύβουν τα φριζαρισμένα μαλλιά. Έτσι αν δεν έχετε χρόνο ή διάθεση να ασχοληθείτε με το καρέ σας, πιάστε τις μπροστά τούφες για να καμουφλάρετε τα ατίθασα μαλλιά. Το look είναι ανάλαφρο και πολύ καλοκαιρινό!

Τέλος, το ότι έχετε κοντά μαλλιά δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αφεθείτε στη μαγεία των braids. Ξεκινώντας από πολύ ψηλά, έχετε περιθώριο για να κάνετε όμορφα πλεξουδάκια, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να αφήσετε ως κοτσίδες προς το τελείωμα και να μην προεξέχουν μικρά τουφάκια.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: