Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Γερμανία - Δανία 2-0 για το Euro 2024

Τα «πάντσερ» με το εύστοχο πέναλτι του Χάβερτς και το γκολ του Μουσιάλα ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σκανδιναβών
Η Εθνική Γερμανίας κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Δανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2024.
Πιο συγκεκριμένα, η «οικοδέσποινα» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιβλήθηκε το Σάββατο με 2-0 σκορ των Σκανδιναβών, στο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16», που διεξήχθη το Σάββατο στο «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ, κι έτσι πήρε το εισιτήριο για τους «8».

Η «Μάνσαφτ» του Νάγκελσμαν ήταν ανώτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και έφτασε στην τελική επικράτηση με τα γκολ των Χάβερτς (54΄πεν.) και Μουσιάλα (68΄), που σημειώθηκαν σε διάστημα 14 λεπτών.

Στους «8» η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αποψινής (30/6) αναμέτρησης, Ισπανία-Γεωργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά στο 35ο λεπτό, μόλις ο διαιτητής του ματς, Μάικλ Όλιβερ αντιλήφθηκε να πέφτουν κεραυνοί.

Γερμανία-Δανία 2-0 

Γκολ: 53′ πεν. Χάβερτς (Γερμανία), 68′ Μουσιάλα (Γερμανία)

Κίτρινες:Μέλε, Μπα, Άντερσεν

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ (80΄ Χένρικς), Κρόος, Άντριχ (64΄ Φίλκρουγκ), Σανέ (88΄ Άντον), Γκιουντογκάν (64΄ Τσαν), Μουσιάλα (80΄ Βιρτς), Χάβερτς

Δανία (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Κρίστενσεν (81΄ Μπρούουν Λάρσεν), Άντερσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα (82΄ Κρίστιανσεν), Ντιλέινι (69΄ Νόργκααρντ), Χόιμπιεργκ, Μέλε, Χόιλουντ (81΄ Βιντ), Έρικσεν, Όλσεν (69΄ Πόουλσεν)



Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: