Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γεωργία – Πορτογαλία 2-0 για το Euro 2024

Μία νίκη που έφερε τα... πάνω-κάτω και στη μάχη των τρίτων θέσεων 

Η Γεωργία έκανε το «θαύμα» της! Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ νίκησε με 2-0 την Πορτογαλία των 8 αλλαγών στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου και στην παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση Euro, εξασφάλισε και την παρουσία της στους «16» του τουρνουά τερματίζοντας στην 3η θέση του γκρουπ.

Μία νίκη που έφερε τα… πάνω-κάτω και στη μάχη των τρίτων θέσεων, με την Ουγγαρία να μένει εντέλει εκτός διοργάνωσης (μαζί με την Κροατία), αλλάζοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό και τις διασταυρώσεις στη φάση των «16».

Τα γκολ του Κβαρατσκέλια (2’) και Μικαουτάτζε (57’ πέν.) υπέγραψαν την ιστορική νίκη των Γεωργιανών που θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στις 30 Ιουνίου στο «RheinEnergieStadion» της Κολονίας, ενώ η Πορτογαλία θα παίξει με τη Σλοβενία την 1η Ιουλίου στο «Waldstadion» της Φρανκφούρτης.

Στο βράδυ που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης με 50 συμμετοχές σε μεγάλες εθνικές διοργανώσεις, η Γεωργία κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον αγωνιστικό χώρο της «Arena AufSchalke», παίρνοντας «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Κίτρινες κάρτες: Μεκβαμπισβίλι – Ρονάλντο, Νέτο

Κόκκινες κάρτες: –

Γεωργία (Βίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Γκβελεσιάνι (76′ Κβερκβέλια), Κάσια, Λοκοσβίλι (63′ Τσιταϊσβίλι), Ντβάλι, Χακβετάτζε (81′ Μεκβαμπισβίλι), Κοχορασβίλι, Κιτεϊσβίλι, Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια (81′ Νταβιτασβίλι).

Πορτογαλία (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κόστα, Νταλότ, Περέιρα, Σίλβα (66′ Σεμέδο), Ινάσιο, Νέτο (75′ Ζότα), Παλίνια (46′ Ρ. Νέβες), Ζ. Νέβες (75′ Νούνιες), Κονσεϊσάο, Ρονάλντο (66′ Ράμος), Φέλιξ.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: