Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Η Emma Roberts εκπαιδεύεται να γίνει αστροναύτης στο πρώτο trailer του Space Cadet (trailer)

Το Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Space Cadet, της επερχόμενης κωμικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Emma Roberts, πρωταγωνίστρια του American Horror Story. Το ντεμπούτο της αναμένεται να γίνει στις 4 Ιουλίου στο Prime Video. 
Το trailer της ταινίας Space Cadet δείχνει τη Roberts ως ένα κορίτσι που κάνει πάρτι στη Φλόριντα και έχει την ευκαιρία να εκπληρώσει το παιδικό της όνειρο να γίνει αστροναύτης. 

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να γίνει εφικτό μόνο χάρη στην καλύτερή της φίλη, η οποία παραποίησε ολόκληρο το βιογραφικό της με ψεύτικο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και επιτεύγματα. 

Για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της NASA χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. 

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Liz W. Garcia. Στο πλευρό της Roberts βρίσκονται οι Tom Hopper, Poppy Liu και Gabrielle Union, Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards και Joshua Harto. 

«Στο Space Cadet, η Tiffany 'Rex' Simpson πάντα ονειρευόταν να πάει στο διάστημα, αλλά η ζωή της δεν πηγαίνει ακριβώς όπως την είχε σχεδιάσει», αναφέρει η σύνοψη. 

«Αποφασισμένη να αλλάξει τα πράγματα, στοχεύει ψηλά και με το ‘μαγικό’ άγγιγμα της υποστηρικτικής κολλητής της Nadine, η "πειραγμένη" αίτησή της την κατατάσσει στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης αστροναυτών της NASA. 

Σε μια κατάσταση που ξεπερνάει τα όρια της, η Rex βασίζεται στη εξυπνάδα, το θάρρος και την αποφασιστικότητά της για να φτάσει στην κορυφή της τάξης της. 

Οι διευθυντές του προγράμματος της NASA, η Pam και ο Logan, παίρνουν βέβαια είδηση τι συμβαίνει, αλλά θα μπορέσει αυτό το κορίτσι από τη Φλόριντα να περάσει την εκπαίδευση και να βρεθεί στο σύμπαν πριν αποκαλυφθεί το ψέμα της;".




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: