Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Άνεμος στα μαλλιά, ήλιος στο πρόσωπο... και λέξεις στον αέρα;

Σε ένα τοπίο αόριστο, όπου ο χρόνος χάνεται στα σύννεφα και η λογική δίνει τη θέση της στην τρέλα, γεννιέται ένα κείμενο χωρίς νόημα. Σαν φωνές που ψιθυρίζουν στον άνεμο, σαν σκιές που χορεύουν στο φως, οι λέξεις πλέκονται σε ένα αίνιγμα χωρίς λύση. 

Φράσεις ασύνδετες, έννοιες ασαφείς, εικόνες παράξενες συνθέτουν ένα παζλ που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Ο αναγνώστης περιπλανιέται σε έναν λαβύρινθο από γράμματα, ψάχνοντας για μια έξοδο που ίσως να μην υπάρχει.

Είναι ένα παιχνίδι με τη γλώσσα, μια πρόκληση προς τη λογική, μια άσκηση στην αφηρημένη σκέψη. Ίσως να μην έχει νόημα, ίσως να μην έχει σκοπό, αλλά σίγουρα έχει μια γοητεία.

Σαν όνειρο που ξεφεύγει από τα δίχτυα της μνήμης, σαν μελωδία που χάνεται στο θρόισμα των φύλλων, το κείμενο χωρίς νόημα μας προσκαλεί να αφεθούμε στο άγνωστο, να αγκαλιάσουμε το παράλογο, να χαθούμε στην ομορφιά της τυχαιότητας.

Γιατί μερικές φορές, η πιο ωραία ιστορία είναι αυτή που δεν έχει τέλος.

Αυτό το κείμενο δεν έχει σκοπό να μεταφέρει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα ή να αφηγηθεί μια ιστορία.

Στόχος του είναι να παίξει με τη γλώσσα και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αφηρημένης σκέψης και αισθητικής απόλαυσης.

Χρησιμοποιεί ασύνδετες φράσεις, ασαφείς έννοιες και παράξενες εικόνες για να δημιουργήσει ένα συναίσθημα αποπροσανατολισμού και σύγχυσης στον αναγνώστη.

Παρόλο που δεν έχει νόημα με την παραδοσιακή έννοια, μπορεί να αγγίξει τον αναγνώστη σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο, καλώντας τον να αφεθεί στη ροή των λέξεων και να απολαύσει την ομορφιά της γλώσσας ανεξάρτητα από τη λογική.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: