Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι λόγω χρέους

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας, παίρνει το δρόμο για τη φυλακή, ένα ακόμη ηχηρό ράπισμα, δέχεται ο 52χρονος δικηγόρος. Το ακίνητο στο Χαλάνδρι στο οποίο διαμένει η 48χρονη πρώην σύζυγος και οι ενήλικες κόρες του, βγαίνει την άλλη Τετάρτη σε πλειστηριασμό. 
Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, ένα χρέος περίπου 100.000 που έπρεπε να καταβληθεί και αφορά σε ρύθμιση, για να μη βγει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Χαλανδρίου, δεν καταβάλλεται με αποτέλεσμα η τράπεζα να βγάζει στο ηλεκτρονικό «σφυρί» το σπίτι στα Βόρεια προάστια.

Η πρώτη τιμή προσφοράς, είναι 367.877 ευρώ ενώ στον πλειστηριασμό βγαίνει και το πάρκινγκ με τιμή εκκίνησης 11.132 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή «Σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: