Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Η Μαριόν Κοτιγιάρ θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά «The Morning Show»

Η Γαλλίδα σταρ και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην 4η σεζόν του «The Morning Show». 

Σύμφωνα με το Variety η ηθοποιός θα εμφανιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Apple TV+ μαζί με τις πρωταγωνίστριες Ρις Γουίδερσπουν και Τζένιφερ 'Ανιστον υποδυόμενη «μια έξυπνη επιχειρηματία από μια διάσημη οικογένεια της Ευρώπης, την Celine Dumont».

Στην ίδια πετυχημένη σειρά θα εμφανιστούν οι Μπίλι Κράνταπ Μαρκ Ντούπλας, Νέστορ Κάρμπονελ, Κάρεν Πίτμαν Γκρέτα Λι, Τζον Χαμ και Νικόλ Μπέχαρι.

Η εμφάνιση της Κοτιγιάρ στην σειρά αυτή θα είναι μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κοτιγιάρ, απέσπασε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «La Vie En Rose» το 2008 ενώ ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία και το 2015 για το «Two Days, One Night».

Η Γαλλίδα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, στις παραγωγές «Brother and Sister», «From the Land of the Moon», «Midnight in Paris» και «Inception».

Σημειώνεται ότι η βραβευμένη σειρά η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2019 εξερευνά «τον απίθανο κόσμο των πρωινών ειδήσεων και το παρασκήνιο της ζωής των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει το πρωί».

Η Γουίδερσπουν και η 'Ανιστον εκτός από πρωταγωνίστριες είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τη Μίμι Λέντερ η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Η επερχόμενη σεζόν πήρε το πράσινο φως πριν κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος, ο οποίος προβλήθηκε στην πλατφόρμα το περασμένο φθινόπωρο.






 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: