Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την «καρατόμηση» Τσίπρα - Σαφής βούληση Κασσελάκη να «τρέξουν» οι εξελίξεις

Οι ηχηρές διαφωνίες και η πόρτα της εξόδου 
Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς την Τετάρτη (19/6) λύθηκε η σύμβαση και του Γιώργου Τσίπρα με το κόμμα, με τον ίδιο να αφήνει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά «διαζύγιο» στον ΣΥΡΙΖΑ με στέλεχός του, με επιλογή της Κουμουνδούρου.

Από σύμμαχοι... αντίπαλοι

Ο Γιώργος Τσίπρας είχε στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές, ωστόσο, από εκεί και μετά ήταν σταθερή η κριτική του προς την ηγεσία σε μια σειρά από επιλογές ενώ σήμερα έκανε αναφορές και στην δημοκρατική λειτουργία του κόμματος. Μπορεί κανείς να υποθέσει πως αυτές οι τοποθετήσεις αποτέλεσαν και την «πηγή» για τη λύση της συνεργασίας, όπως ανέφερε ο Χρήστος Τσιγουρής στο OPEN.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το «διαζύγιο»

Η Κουμουνδούρου πάντως δίνει τη δική της εκδοχή για το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Τσίπρα. Όπως αναφέρει, είχε λήξει η θητεία του ως διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει. Εν τέλει όμως του ανακοινώθηκε η αποχώρησή του. Παράλληλα, όπως αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σε εξέλιξη ο οικονομικός εξορθολογισμός στο κόμμα και όπως προσθέτουν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, οι αργομισθίες στελεχών θα λάβουν τέλος.

Οι ηχηρές διαφωνίες και η πόρτα της εξόδου

Αναμφίβολα υπάρχει μια έμφαση του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, και τα τρία στελέχη είχαν εκφράσει ηχηρές διαφωνίες όταν ελήφθησαν οι αποφάσεις για την «καρατόμησή» τους. Ο κ. Τεμπονέρας απολύθηκε όταν συμμετείχε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά. Λίγο αργότερα ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε εκφράσει διαφωνία ως προς το άνοιγμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Τσίπρας έβαλε θέμα δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα και είναι σαφής η βούληση του Στέφανου Κασσελάκη να τρέξει γρήγορα τις εξελίξεις στον επόμενο κύκλο του κόμματος. Παράλληλα η Κεντρική Επιτροπή θα δώσει μια εικόνα για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν ως προς τις συνεργασίες.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: