Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

SOS: Τα δύο λάθη που απειλούν την ευαίσθητη περιοχή

Οι γυναίκες που αποτριχώνουν την ηβική περιοχή ή φορούν στενά παντελόνια αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης πόνου ή μόλυνσης στην ευαίσθητη περιοχή, σύμφωνα με νέα έρευνα 

Οι γυναίκες που αποτριχώνουν την ευαίσθητη περιοχή τους είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από μακροχρόνιο πόνο γύρω από τα γεννητικά τους όργανα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Lower Genital Tract Disease.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης παρακολούθησαν 434 γυναίκες ηλικίας 18-40 ετών, διαπιστώνοντας ότι περίπου οι μισές από αυτές υπέφεραν από πόνο στο αιδοίο.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι γυναίκες ρωτήθηκαν για τα ρούχα που επέλεγαν στην καθημερινότητά τους, καθώς και για τις συνήθειες σχετικά με την περιποίηση στην περιοχή του μπικίνι.

Όπως αποδείχθηκε, οι γυναίκες που έκαναν αποτρίχωση γύρω από τα εξωτερικά γεννητικά όργανα ήταν 74% πιθανότερο να έχουν εξωτερικές αμυχές, σχισίματα και κοψίματα, σε σχέση με εκείνες που αποτρίχωναν μόνο τη γραμμή του μπικίνι.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: