Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η εθνική Γερμανίας αφήνει την Adidas για τη Nike, έπειτα από 70 χρόνια

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου βάζει τέλος στη συνεργασία της με την Adidas, έπειτα από επτά δεκαετίες και από το 2027 ενώνει τις δυνάμεις της με τη Nike. 

Έως το 2034 η Nike θα ντύνει όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Γερμανίας, καθώς έκανε την καλύτερη οικονομική προσφορά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία.

«Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιτύχουμε με τους τωρινούς συνεργάτες μας, την Adidas, στην οποία οφείλει πολλά το γερμανικό ποδόσφαιρο, έπειτα από επτά και πλέον δεκαετίες», δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μπερντ Νόιεντορφ.

Η εθνική ομάδα της Γερμανίας φορούσε Adidas και τις τέσσερις φορές που κατέκτησε το Μουντιάλ. Ο Άντι Ντάσλερ, ο ιδρυτής της εταιρείας, καθόταν στον πάγκο δίπλα στον προπονητή της Δυτικής Γερμανίας, Σεπ Χερμπέργκερ, όταν η ομάδα του κατέκτησε για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1954.

Επίσης, η Adidas ήταν συνεργάτης της Γερμανίας τις τρεις φορές που η εθνική ανδρών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γυναικών κατέκτησε δύο Μουντιάλ και οχτώ ευρωπαϊκούς τίτλους.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: