Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Scarlett Johansson: Μας δείχνει πώς θα αναβαθμίσουμε το γιορτινό hairlook μας με 0 ευρώ

Ένα αξεσουάρ μπορεί να αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση. Τα αξεσουάρ μαλλιών δεν αποτελούν εξαίρεση. Μπορούν να απογειώσουν κάθε beauty look, συνδυάζοντας πρακτικότητα και στιλ. Κι αν ακόμη διατηρείς τις αμφιβολίες σου για το παραπάνω, οι celebrities και influencers φροντίζουν να δίνουν τις απαντήσεις τους, μέσα από τις εμφανίσεις τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα από την εμφάνιση της Scarlett Johansson, δεν υπάρχει. 

Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός εμφανίστηκε σ’ ένα επίσημο event στη Νέα Υόρκη όπου εκτός από το υπέροχο, off-the-shoulder little black dress με τα μεγάλα λευκά puffed out μανίκια- ιδανικό για τα σουαρέ των γιορτών- μάς εντυπωσίασε με το χτένισμά της και πιο συγκεκριμένα με το αξεσουάρ στα μαλλιά της. Με τη βοήθεια του beauty team της, η Scarlett Johansson αποφάσισε να δημιουργήσει το τέλειο match συνδυάζοντας τους μεγάλους φιόγκους στο φόρεμά της μ’ αυτόν στα μαλλιά της, προσφέροντάς μας απλόχερα #hairinspo.

Το ανέξοδο αξεσουάρ μαλλιών που αναβάθμισε το hair look της Scarlett Johansson

Η λεπτομέρεια λοιπόν, που έκανε τη διαφορά στο hair look της, ήταν ξεκάθαρα ο μαύρος φιόγκος στο πίσω μέρος των μαλλιών της, στερεωμένος γύρω από τη βάση του κότσου της. Ένα αξεσουάρ μαλλιών που επανέρχεται όπως φαίνεται μέσα από τις συλλογές μεγάλων οίκων ανά περιόδους, δείχνοντας τη διαχρονική αξία του, αλλά και ένας πολύ απλός τρόπος να ανανεώσεις το χτένισμά σου χωρίς να αφιερώσεις άπειρο χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη, προσθέτοντας extra πόντους κομψότητας στο outfit σου, εντελώς ανέξοδα. Όλοι σε κάποιο ντουλάπι στο σπίτι μας έχουμε μία μαύρη κορδέλα- ακόμη και από τις σακούλες/ τις συσκευασίες των χριστουγεννιάτικων δώρων. Δες παρακάτω το χτένισμα της Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson
Noam Galai/Getty Images for David Yurman

Ακόμη, ένας λόγους που ξεχωρίζουμε το συγκεκριμένο αξεσουάρ, είναι φυσικά, πως ταιριάζει τέλεια σε όλους τους τύπους και μήκη μαλλιών, εκτός από τα pixie cuts.

Scarlett Johansson
Noam Galai/Getty Images for David Yurman

Είναι ο εύκολος, γρήγορος και ανέξοδος τρόπος να κάνεις update στο χτένισμά σου, ιδιαίτερα τώρα, τις γιορτές. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως οι μαύροι φιόγκοι αποτελούσαν αγαπημένο αξεσουάρ της Coco Chanel.


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: