Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Η Megan Fox έδωσε στις πεταλούδες μια υπερρεαλιστική αναβάθμιση

Θυμάστε την πρώτη φορά που φορέσατε κλιπ πεταλούδας; 
Η Fox, η οποία αυτή τη στιγμή προωθεί το νέο της βιβλίο Pretty Boys are Poisonous, ανέβασε το αξεσουάρ του Y2K styling σε πολλά, πολλά επίπεδα με φωτεινά μπλε πεταλούδα και ανοιχτό ροζ κλιπς καρφιτσωμένα στα κόκκινα μαλλιά της σειρήνας, που έμοιαζαν σαν να μπορούσαν να απογειωθούν και να πετάξουν ανά πάσα στιγμή.

Τα μαλλιά της Fox ήταν φτιαγμένα σε μια γλυκιά κοτσίδα, χωρισμένα στο κέντρο και με ελαφρώς ανοιγμένες άκρες (άλλο ένα νεύμα για το Y2K!), καθώς και μια σειρά από αφέλειες που κάλυπταν τα φρύδια - μια νέα προσθήκη στην εμφάνισή της που πραγματικά ταιριάζει στην ηθοποιό και συγγραφέα.




Ο στυλίστας Δημήτρης Γιαννέτος κάρφωσε τρεις ζωντανές πεταλούδες στο πλάι του κεφαλιού της για να προσθέσει μια πινελιά ιδιοτροπίας στο βυσσινί.

"Ήθελα να μοιάζει με τη Linda Evangelista του Y2K", δήλωσε ο Giannetos στο Allure. 

Αφού στέγνωσε τα μαλλιά της Fox με μια στρογγυλή βούρτσα και έβαλε μερικές ψεύτικες αφέλειες, ο Giannetos χρησιμοποίησε ένα σίδερο για μπούκλες 1 ¼" για να δημιουργήσει μερικές στροφές, στη συνέχεια ανακάτεψε τα μαλλιά με τα δάχτυλά του και ψέκασε με Uberliss Flexin Hairspray για υφή.

Η makeup artist Clarissa Luna έδωσε στην Fox μια "μονοχρωματική απαλή λάμψη" με λαμπερές αποχρώσεις του ροζ στα βλέφαρα, καθώς και μια παρόμοια ροζ απόχρωση στα μάγουλα και τα χείλη της Fox. 

Ένα τολμηρό μαύρο μάτι γάτας και μαύρο μολύβι στο κάτω μέρος της νερομπογιάς της πρόσθεσαν άκρη και δράμα για να κόψουν λίγη από τη γλυκύτητα, που είναι βασικά η αισθητική της Fox με λίγα λόγια. 

Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα στα παλιά μου κλιπ πεταλούδας, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε ένα κουτί στο σπίτι των γονιών μου, αλλά η ανανέωση της Fox στο look των τελών της δεκαετίας του '90 με κάνει να νοσταλγώ τα νιάτα μου με τον καλύτερο τρόπο.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 

ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: