Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Προς κατάργηση οι προσφορές «1 + 1» στα σούπερ μάρκετ

Σε μια περίοδο που ο κόσμος ψάχνει τις μεγάλες προσφορές στο ράφι και ειδικά τα 1+1 προϊόντα που συνήθως έχουν περίοπτη θέση στα φυλλάδια και στις αφίσες των σούπερ μάρκετ, ο υπουργός αποφάσισε ότι αυτά… δεν χρειάζονται. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, προανήγγειλε ότι με ρύθμισή του θα μπει «τέλος» στις προσφορές και στα προϊόντα «1+1»!

Σε μια περίοδο που ο κόσμος ψάχνει τις μεγάλες προσφορές στο ράφι και ειδικά τα  1+1 προϊόντα που συνήθως έχουν περίοπτη θέση στα φυλλάδια και στις αφίσες των σούπερ μάρκετ, ο υπουργός αποφάσισε ότι αυτά… δεν χρειάζονται.

Δικαιολόγησε μάλιστα την απόφασή του, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, λέγοντας  πως αυτή η πρακτική των σούπερ μάρκετ έχει ως αποτέλεσμα ένας πολίτες «να στοκάρει με προϊόντα… Αντί να πάρει ένα σαμπουάν που χρειάζεται, αναγκάζεται να πάρει 1+1 για να το πάρει σε προσφορά ενώ χρειάζεται μόνο ένα. Τελικά αυτό δεν βοηθάει στο να έχουμε μία σταθερά χαμηλή τιμή στα προϊόντα».

Πρόσθεσε: «εμείς θέλουμε ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές τις προωθητικές εκπτώσεις να περάσουν στη μόνιμη τιμή του, όχι στην προσφορά. Αντί να έχει μία προωθητική ενέργεια 1+1 για μία βδομάδα τον μήνα και να πετύχει μόνο εκείνη τη βδομάδα για να πάρει σε προσφορά. Να υπάρχει μία μόνιμα χαμηλή τιμή στα προϊόντα. Αυτό λέγεται every day low price στο εξωτερικό και θέλουμε να το εφαρμόσουμε στην Ελλάδα, μέσω μίας νέα μεταρρύθμισης που θα έρθει από το υπουργείο Ανάπτυξης».

Και ολοκληρώνοντας αποκάλυψε ότι η εν λόγω ρύθμιση θα εφαρμοστεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 έτσι ώστε να μπει ένα φρένο «στις εκατοντάδες προωθητικές εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ που έχουν ως αποτέλεσμα να μπερδεύουν τον καταναλωτή…»
 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: